account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beau Vie

Beau Vie

Je goed voelen begint bij een goede lichamelijke verzorging. Bij Beau-Vie Wellness kan je terecht voor een tal van heerlijke wellnessbehandelingen!

Kathleen, zaakvoerder van Beau-Vie Wellness, is naast de standaard wellness ook gespecialiseerd in huidverbetering (bv anti-aging, Environ) en permanente make-up.
Kathleen schoolt zich regelmatig bij in binnen en buitenland om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en apparaten, om zo haar klanten alleen maar het beste te geven!

Een uitpraak van Peter K is veelzeggend: "Door mijn stresserende job als handelsvertegenwoordiger krijg ook ik regelmatig, net zoals U, te maken met stress! Daarom dat ik graag samen met mijn tienerdochter regelmatig Beau-vie bezoek. Waar mijn dochter geniet van een gezichtsreiniging en een manicure laat papa zich door de professionele handen van Kathleen masseren. Zo is er voor ieder lid van het gezin een gepaste verzorging."

Eén van de specialisaties van Beau-Vie Wellness is de permanente make-up. Zo tovert Kathleen in een mum van tijd de zon terug op U gelaat!

Tot weldra, zodat we ook voor u een moment van rust en genot mogen zijn in een mooie, rustige en gezellige omgeving!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anja Thuwis

Je komt toe met zorgen in je hoofd. Maar dankzij Kathleen ga je toch buiten met een glimlach op je gezicht en lekker ontspannen.

vr 18 oktober 2019

Sheila Rogiers

Perfect zoals altijd!

vr 27 september 2019

Kathleen Aerts

Het was niet mijn eerste keer maar al even geleden en toch werd ik weer aangenaam verrast door de super vriendelijke ontvangst, de ontspannende gezichtsbehandeling en als extraatje ging ik buiten met een mooi afgewerkte fond de teint! Niets is Kathleen te veel om je tevreden naar huis te laten gaan. Topklasse!

vr 27 september 2019

Krista Engelen

Ik ken Kathleen al jaren, ze doet haar job perfect. Echt een aanrader!

vr 20 september 2019