Resengo - Reserveer bij Beau Vie in Heusden-Zolder friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Beau Vie

Beau Vie

Je goed voelen begint bij een goede lichamelijke verzorging. Bij Beau-Vie Wellness kan je terecht voor een tal van heerlijke wellnessbehandelingen!

Kathleen, zaakvoerder van Beau-Vie Wellness, is naast de standaard wellness ook gespecialiseerd in huidverbetering (bv anti-aging, Environ) en permanente make-up.
Kathleen schoolt zich regelmatig bij in binnen en buitenland om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en apparaten, om zo haar klanten alleen maar het beste te geven!

Een uitpraak van Peter K is veelzeggend: "Door mijn stresserende job als handelsvertegenwoordiger krijg ook ik regelmatig, net zoals U, te maken met stress! Daarom dat ik graag samen met mijn tienerdochter regelmatig Beau-vie bezoek. Waar mijn dochter geniet van een gezichtsreiniging en een manicure laat papa zich door de professionele handen van Kathleen masseren. Zo is er voor ieder lid van het gezin een gepaste verzorging."

Eén van de specialisaties van Beau-Vie Wellness is de permanente make-up. Zo tovert Kathleen in een mum van tijd de zon terug op U gelaat!

Tot weldra, zodat we ook voor u een moment van rust en genot mogen zijn in een mooie, rustige en gezellige omgeving!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit

C. uit Heusden-Zolder

Heel aangenaam en goed verzorgd!

Ma 22 januari 2018

N. uit Zolder

Het was gewoon gezellig en super goed zo is Kathleen

Vr 19 januari 2018

S. uit Koersel

Steeds een warm onthaal. De behandelingen worden tot in de puntjes uitgevoerd.Je krijgt de nodige uitleg over jou behandelingen.Kathleen kent haar vak.👌

Zo 14 januari 2018

A. uit Koersel

Super :-)

Ma 08 januari 2018