account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beau Vie

Beau Vie

Je goed voelen begint bij een goede lichamelijke verzorging. Bij Beau-Vie Wellness kan je terecht voor een tal van heerlijke wellnessbehandelingen!

Kathleen, zaakvoerder van Beau-Vie Wellness, is naast de standaard wellness ook gespecialiseerd in huidverbetering (bv anti-aging, Environ) en permanente make-up.
Kathleen schoolt zich regelmatig bij in binnen en buitenland om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en apparaten, om zo haar klanten alleen maar het beste te geven!

Een uitpraak van Peter K is veelzeggend: "Door mijn stresserende job als handelsvertegenwoordiger krijg ook ik regelmatig, net zoals U, te maken met stress! Daarom dat ik graag samen met mijn tienerdochter regelmatig Beau-vie bezoek. Waar mijn dochter geniet van een gezichtsreiniging en een manicure laat papa zich door de professionele handen van Kathleen masseren. Zo is er voor ieder lid van het gezin een gepaste verzorging."

Eén van de specialisaties van Beau-Vie Wellness is de permanente make-up. Zo tovert Kathleen in een mum van tijd de zon terug op U gelaat!

Tot weldra, zodat we ook voor u een moment van rust en genot mogen zijn in een mooie, rustige en gezellige omgeving!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Altijd een zaligheid om door Kathleen behandeld te worden. In alle rust en met advies op maat. Me-time momenten om naar uit te kijken.

vr 26 maart 2021

Y.

Ongelofelijke service, heel aangenaam contact, Kathleen kent écht haar producten en het aller belangrijkste - ze werken!!! Ik kende voorheen enkel ‘de officiële weg’ zijnde dermatologen - en hiermee kwam ik enkel thuis met zware antibiotica en zalfjes met alcoholen voor mijn huid, 2 weken na het gebruiken van de producten die ze verdeelt en het probleem was opgelost! Direct alle ‘rommel’ van de dermatologen in de vuilbak gegooid! Ik ben vanaf nu een vaste klant die Kathleen bij al haar kennissen zal aanbevelen ! Dankje Kathleen voor mijn mooie resultaten en huid!

za 20 maart 2021

Y. uit Peer

Kathleen is een echte vakvrouw

za 20 maart 2021

Iris Masselin

Weer super ontvangen door Kathleen en een mooi resultaat van mijn wenkbrauwen. Kan niets beters wensen!

di 16 maart 2021