account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beau Vie

Beau Vie

Je goed voelen begint bij een goede lichamelijke verzorging. Bij Beau-Vie Wellness kan je terecht voor een tal van heerlijke wellnessbehandelingen!

Kathleen, zaakvoerder van Beau-Vie Wellness, is naast de standaard wellness ook gespecialiseerd in huidverbetering (bv anti-aging, Environ) en permanente make-up.
Kathleen schoolt zich regelmatig bij in binnen en buitenland om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en apparaten, om zo haar klanten alleen maar het beste te geven!

Een uitpraak van Peter K is veelzeggend: "Door mijn stresserende job als handelsvertegenwoordiger krijg ook ik regelmatig, net zoals U, te maken met stress! Daarom dat ik graag samen met mijn tienerdochter regelmatig Beau-vie bezoek. Waar mijn dochter geniet van een gezichtsreiniging en een manicure laat papa zich door de professionele handen van Kathleen masseren. Zo is er voor ieder lid van het gezin een gepaste verzorging."

Eén van de specialisaties van Beau-Vie Wellness is de permanente make-up. Zo tovert Kathleen in een mum van tijd de zon terug op U gelaat!

Tot weldra, zodat we ook voor u een moment van rust en genot mogen zijn in een mooie, rustige en gezellige omgeving!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Heusden-Zolder

Warme ontvangst Relaxte, vertrouwde sfeer Superlief Uiterst bekwaam 100 % aanrader!

di 11 januari 2022

I. uit geetbets

Kathleen is zoveel meer dan mijn schoonheidsspecialiste... Ze maakt mijn nagels elke keer weer tiptop maar biedt ook een luisterend oor, gezellige babbels, ... Ik kijk er elke keer naar uit en kom ook altijd weer opgeladen buiten!

wo 29 december 2021

S.

Super vriendelijke service, ik kom helemaal tot rust bij de eigenares.

di 14 december 2021

L. uit Leopoldsburg

Kathleen is een super vriendelijke vrouw en doet haar job met volle passie! Voelde me bij binnenkomst dadelijk welkom en gerustgesteld! Ben super tevreden!

di 07 december 2021