account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beau Vie

Beau Vie

Je goed voelen begint bij een goede lichamelijke verzorging. Bij Beau-Vie Wellness kan je terecht voor een tal van heerlijke wellnessbehandelingen!

Kathleen, zaakvoerder van Beau-Vie Wellness, is naast de standaard wellness ook gespecialiseerd in huidverbetering (bv anti-aging, Environ) en permanente make-up.
Kathleen schoolt zich regelmatig bij in binnen en buitenland om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en apparaten, om zo haar klanten alleen maar het beste te geven!

Een uitpraak van Peter K is veelzeggend: "Door mijn stresserende job als handelsvertegenwoordiger krijg ook ik regelmatig, net zoals U, te maken met stress! Daarom dat ik graag samen met mijn tienerdochter regelmatig Beau-vie bezoek. Waar mijn dochter geniet van een gezichtsreiniging en een manicure laat papa zich door de professionele handen van Kathleen masseren. Zo is er voor ieder lid van het gezin een gepaste verzorging."

Eén van de specialisaties van Beau-Vie Wellness is de permanente make-up. Zo tovert Kathleen in een mum van tijd de zon terug op U gelaat!

Tot weldra, zodat we ook voor u een moment van rust en genot mogen zijn in een mooie, rustige en gezellige omgeving!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Ria Rener

Fantastisch

di 10 juli 2018

K. uit Bolderberg

Zoals altijd 👍👍👍👍altijd heel vriendelijk!top!!!!

di 19 juni 2018

Wendy Camberlin

Als ik aan Beau Vie denk , denk ik meteen aan Katleen. Een vlotte vriendelijke dame die van wanten weet . Je krijgt bij Beau Vie steeds een glimlach en warme ontvangst en wordt steeds keer op keer professioneel geholpen. De afspraken lopen altijd zeer vlot, dit door middel van een computersysteem dat je een mailing zend met datum en uur van je volgende afspraak. Zeer handig en makkelijk voor iedereen. wanneer Katleen je ontvangt loopt alles steeds volgens planning en binnen de vooropgestelde tijd van je behandeling. Een zeer belangrijk punt om zorgeloos je verdere werkdag in te plannen. Kort samengevat over Beau Vie : “Een top zaak met een gouden hart” waar ik steeds keer op keer graag terug kom. Wendy Camberlin WE-LIV-IN Interior Architects

vr 25 mei 2018

Natalie Daniels

Nog steeds de beste!

vr 25 mei 2018