account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Belga Queen Brussels

Belga Queen Brussels

De passie van Antoine Pinto om verademende ruimtes te scheppen die een gastronomische trip doorheen België aanbieden, was de grondslag van de creatie van de Belga Queen, ondertussen uitgegroeid tot een begrip in België en in het buitenland.

In een gebouw daterend van het begin van de XVIIIde eeuw (ooit het onderdak van het ‘Hôtel de la Poste’ en daarna de bank ‘Crédit du Nord’) creëerde Antoine Pinto een universum dat definitief kom af maakt met de traditionele overbezette brasserie. Hedendaagse gastronomie en architectuur ontmoeten er elkaar op een verbluffende manier.

De Belgische keuken werd in een hedendaags kleedje gestoken, lichter en met een nationaal tintje door de toevoeging van bier in diverse gerechten.

an de basis ervan enkel originele kwaliteitsproducten, minutieus uitgezocht bij diverse Belgische ambachtslui die de streektradities volle eer aandoen. De wijnen zijn uitsluitend afkomstig van Belgische wijnboeren verspreid over de hele wereld; de koffie Ponti is een hoogwaardige mengeling van pure Arabica bonen uit verschillende werelddelen en gebrand door een Belgische meester-koffiebrander.

Al deze kenmerken maken van de brasserie Belga Queen de ‘made in Belgium’ ambassadrice. Of het nu om een zakendiner gaat of om een avondje uit met familie of vrienden, de Belga Queen zet al uw zinnen op scherp.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc Dworkin

Excellente accueil, excellente prise en charge, gens serviables et surtout souriant! Bravo!

ma 21 januari 2019

J. uit Lichtervelde

Tous mes collègues étaient contents (ce qui n'est pas toujours le cas dans d"autres restaurants). Bien que ce ne soit pas essentiel, le fait que les membres du personnel parlent le néerlandais , est apprécié.

do 17 januari 2019

Louise-Marie Van Mollekot

C'est un endroit magnifique où l'accueil, la qualité des mets et la beauté du lieu sont en parfaite harmonie, vaut vraiment le détour...

do 10 januari 2019

Luc Eeckhout

een uniek kader, zeer vriendelijk onthaal, lekkere lunch aan een zeer aantrekkelijke prijs. Super bediening Om snel terug te komen!

di 08 januari 2019