no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Belga Queen Brussels

Belga Queen Brussels

De passie van Antoine Pinto om verademende ruimtes te scheppen die een gastronomische trip doorheen België aanbieden, was de grondslag van de creatie van de Belga Queen, ondertussen uitgegroeid tot een begrip in België en in het buitenland.

In een gebouw daterend van het begin van de XVIIIde eeuw (ooit het onderdak van het ‘Hôtel de la Poste’ en daarna de bank ‘Crédit du Nord’) creëerde Antoine Pinto een universum dat definitief kom af maakt met de traditionele overbezette brasserie. Hedendaagse gastronomie en architectuur ontmoeten er elkaar op een verbluffende manier.

De Belgische keuken werd in een hedendaags kleedje gestoken, lichter en met een nationaal tintje door de toevoeging van bier in diverse gerechten.

an de basis ervan enkel originele kwaliteitsproducten, minutieus uitgezocht bij diverse Belgische ambachtslui die de streektradities volle eer aandoen. De wijnen zijn uitsluitend afkomstig van Belgische wijnboeren verspreid over de hele wereld; de koffie Ponti is een hoogwaardige mengeling van pure Arabica bonen uit verschillende werelddelen en gebrand door een Belgische meester-koffiebrander.

Al deze kenmerken maken van de brasserie Belga Queen de ‘made in Belgium’ ambassadrice. Of het nu om een zakendiner gaat of om een avondje uit met familie of vrienden, de Belga Queen zet al uw zinnen op scherp.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit

D. uit Dunkerque

Comme toujours super

wo 11 april 2018

Louise-Marie Van Mollekot

C'est un endroit magnifique où le décor, l'accueil et les mets sont en parfaite harmonie, j'y reviens très régulièrement et c'est toujours un moment de pur bonheur que je partage avec mes enfants, petits-enfants et mes amies.

wo 11 april 2018

R. uit Zolder

Zeer attente bediening! Mooie originele ontvangst en net dat tikkeltje meer en verfijnd! Zeer aangenaam verrast. Komen vast en zeker nog eens terug....

za 07 april 2018

Ian Jones

We went for our anniversary on Saturday 7th April. From the time we walked through the door until we left we had the best attention from the staff especially our waiter. The food was excellent. Thank you.

za 07 april 2018