account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Belga Queen Brussels

Belga Queen Brussels

De passie van Antoine Pinto om verademende ruimtes te scheppen die een gastronomische trip doorheen België aanbieden, was de grondslag van de creatie van de Belga Queen, ondertussen uitgegroeid tot een begrip in België en in het buitenland.

In een gebouw daterend van het begin van de XVIIIde eeuw (ooit het onderdak van het ‘Hôtel de la Poste’ en daarna de bank ‘Crédit du Nord’) creëerde Antoine Pinto een universum dat definitief kom af maakt met de traditionele overbezette brasserie. Hedendaagse gastronomie en architectuur ontmoeten er elkaar op een verbluffende manier.

De Belgische keuken werd in een hedendaags kleedje gestoken, lichter en met een nationaal tintje door de toevoeging van bier in diverse gerechten.

an de basis ervan enkel originele kwaliteitsproducten, minutieus uitgezocht bij diverse Belgische ambachtslui die de streektradities volle eer aandoen. De wijnen zijn uitsluitend afkomstig van Belgische wijnboeren verspreid over de hele wereld; de koffie Ponti is een hoogwaardige mengeling van pure Arabica bonen uit verschillende werelddelen en gebrand door een Belgische meester-koffiebrander.

Al deze kenmerken maken van de brasserie Belga Queen de ‘made in Belgium’ ambassadrice. Of het nu om een zakendiner gaat of om een avondje uit met familie of vrienden, de Belga Queen zet al uw zinnen op scherp.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nuno Goncalves

Very nice resto in Brussels, beautiful inside

do 04 oktober 2018

Louise-Marie Van Mollekot

Je fréquente cet établissement très régulièrement et c'est toujours un émerveillement pour le décor, un bonheur pour la qualité des mets et une envie d'y revenir très vite pour l'accueil exceptionnel et attentif. Vaut vraiment le détour...

do 04 oktober 2018

Maalid Jimenez

Visited for my wife's birthday and had a really nice time there. There is even a small disco like section where you can dance a little after dinner. Great experience in Brussels!! Would definitely come back.

za 29 september 2018

P. uit Heule

heel lekker gegeten met een ongedwongen aangename bediening in een schitterend kader !

ma 24 september 2018