account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Belga Queen Brussels

Belga Queen Brussels

De passie van Antoine Pinto om verademende ruimtes te scheppen die een gastronomische trip doorheen België aanbieden, was de grondslag van de creatie van de Belga Queen, ondertussen uitgegroeid tot een begrip in België en in het buitenland.

In een gebouw daterend van het begin van de XVIIIde eeuw (ooit het onderdak van het ‘Hôtel de la Poste’ en daarna de bank ‘Crédit du Nord’) creëerde Antoine Pinto een universum dat definitief kom af maakt met de traditionele overbezette brasserie. Hedendaagse gastronomie en architectuur ontmoeten er elkaar op een verbluffende manier.

De Belgische keuken werd in een hedendaags kleedje gestoken, lichter en met een nationaal tintje door de toevoeging van bier in diverse gerechten.

an de basis ervan enkel originele kwaliteitsproducten, minutieus uitgezocht bij diverse Belgische ambachtslui die de streektradities volle eer aandoen. De wijnen zijn uitsluitend afkomstig van Belgische wijnboeren verspreid over de hele wereld; de koffie Ponti is een hoogwaardige mengeling van pure Arabica bonen uit verschillende werelddelen en gebrand door een Belgische meester-koffiebrander.

Al deze kenmerken maken van de brasserie Belga Queen de ‘made in Belgium’ ambassadrice. Of het nu om een zakendiner gaat of om een avondje uit met familie of vrienden, de Belga Queen zet al uw zinnen op scherp.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Vandenbroeck

Exelent mails and exelent service. Always the best choise in Brussels.

vr 03 juli 2020

Sabrina Piette

Nous fêtions nos 10 ans de mariage, tout était parfait : l’accueil de Vincent, la gentillesse et le professionnalisme du personnel, le lieu toujours aussi beau (une ambiance art deco mixee avec la beauté de l’ancienne banque) et que dire des plats tous aussi délicieux que beaux préparés avec des produits de qualités. Nous venons spécifiquement de France pour partager un bon moment de qualité au Belga Queen.

za 27 juni 2020

M.

De lunch is altijd verrassend en uitstekend. Het onthaal is supervriendelijk alsook het zaalpersoneel. In het nederlands ontvangen en bediend worden is een pluspunt. Sterke aanrader, ook na corona.

di 16 juni 2020

Hilde Minne

Bravo aan het volledige team van Belgaqueen !!!! Wat waren we blij om te zien dat jullie nog niet vergeten zijn hoe de klanten te verwelkomen, te bedienen en culinair te verwennen.

ma 15 juni 2020