no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Bistro & traiteur Opera

Bistro & traiteur Opera

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaar van onze bistro. Het begrip “Opera” was toen al gedurende 11 jaar een gevestigde waarde in Mol. Onze traiteur – en cateringdienst hebben we samen opgestart met de overname van “De Opera”.
In onze bedrijfscultuur staat de klant centraal. De klant is onze visie en het creëren van een goed en voldaan gevoel bij het verlaten van de Opera, onze missie. Iedereen is dan ook welkom bij ons. Van jong naar oud, van groot naar klein. Voor onze kleinste klantjes zijn wij voorzien van kinderstoeltjes, leuke kleurtekeningen en kinderboekjes. Ook hebben we gedacht aan het comfort voor de mama’s met een ruim babytoilet.
Onze inkom opgebouwd uit een klein opstapje maakt het voor minder mobiele mensen nog steeds gemakkelijk toegankelijk. We zijn voorzien van een ruim gehandicaptentoilet. Blindengeleidehonden zijn welkom bij ons. Sinds dit jaar hebben wij hiervoor een mooie erkenning gekregen die u kan opmerken aan de sticker op de raam.
Wil u graag even ontspannen voor u naar het werk gaat of nood aan een koffiepauze? Iedere morgen heeft u bij ons de keuze aan dagbladen en tijdschriften.


Gedurende de jaren streefden we en nog steeds, naar een juiste en heldere benadering tussen prijs en kwaliteit. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door velen van onze klanten. Ons team kookt nog met de passie voor ingrediënten en de creativiteit om een afwerking in de juiste balans te vinden.
Evolutie is de toekomst en wij evolueren graag met u mee.
U kan bij ons terecht voor alle maaltijden van de dag! Ontbijt, lunch, diner…
Romantische brunch of zakenlunch? Geef het even aan ons door en wij zorgen ervoor!
Ontbijtkorven kan u bij ons online bestellen , telefonisch, of persoonlijk bij bistro “Opera”.
Op zoek naar een origineel geschenk? Geef eens een cadeaubon. U heeft de keuze tussen een cadeaubon met het gewenste bedrag, een ontbijtbon, of een cadeaubon voor een ontbijtkorf aan huis! Gelieve deze bon ter plaatse af te halen bij bistro “Opera”.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

N. uit Lommel

het was zeer lekker

vr 09 maart 2018

Susy Vanheuckelom

Weer superlekker en zeer vriendelijke bediening, zoals altijd. Nergens beter dan bij Bisto Opera. Het blijft onze favoriete eetplaats.

do 15 februari 2018

H.

wij vonden het lekker het ontbijt top de mensen waren heel vriendelijk goede bediening wij vonden het heel fijn gaan we nog eens doen

ma 12 februari 2018

Niels Lommelen

Voor het eerst bij jullie komen eten. Heel vriendelijke bediening, en een leuke sfeer. Het eten was goed op smaak chapeau voor de chef! Kort samengevat was super allemaal en van ons ben je nog niet vanaf!!!

vr 02 februari 2018