account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro & traiteur Opera

Bistro & traiteur Opera

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaar van onze bistro. Het begrip “Opera” was toen al gedurende 11 jaar een gevestigde waarde in Mol. Onze traiteur – en cateringdienst hebben we samen opgestart met de overname van “De Opera”.
In onze bedrijfscultuur staat de klant centraal. De klant is onze visie en het creëren van een goed en voldaan gevoel bij het verlaten van de Opera, onze missie. Iedereen is dan ook welkom bij ons. Van jong naar oud, van groot naar klein. Voor onze kleinste klantjes zijn wij voorzien van kinderstoeltjes, leuke kleurtekeningen en kinderboekjes. Ook hebben we gedacht aan het comfort voor de mama’s met een ruim babytoilet.
Onze inkom opgebouwd uit een klein opstapje maakt het voor minder mobiele mensen nog steeds gemakkelijk toegankelijk. We zijn voorzien van een ruim gehandicaptentoilet. Blindengeleidehonden zijn welkom bij ons. Sinds dit jaar hebben wij hiervoor een mooie erkenning gekregen die u kan opmerken aan de sticker op de raam.
Wil u graag even ontspannen voor u naar het werk gaat of nood aan een koffiepauze? Iedere morgen heeft u bij ons de keuze aan dagbladen en tijdschriften.


Gedurende de jaren streefden we en nog steeds, naar een juiste en heldere benadering tussen prijs en kwaliteit. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door velen van onze klanten. Ons team kookt nog met de passie voor ingrediënten en de creativiteit om een afwerking in de juiste balans te vinden.
Evolutie is de toekomst en wij evolueren graag met u mee.
U kan bij ons terecht voor alle maaltijden van de dag! Ontbijt, lunch, diner…
Romantische brunch of zakenlunch? Geef het even aan ons door en wij zorgen ervoor!
Ontbijtkorven kan u bij ons online bestellen , telefonisch, of persoonlijk bij bistro “Opera”.
Op zoek naar een origineel geschenk? Geef eens een cadeaubon. U heeft de keuze tussen een cadeaubon met het gewenste bedrag, een ontbijtbon, of een cadeaubon voor een ontbijtkorf aan huis! Gelieve deze bon ter plaatse af te halen bij bistro “Opera”.
  • Afhalen
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
  • Laadpaal auto
Takeaway
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Dessel

Vriendelijke bediening en het eten was zeer lekker.

vr 03 juli 2020

Hilde Douw

Onvolprezen restaurant! Fantastische service, alles zeer vers en de prijs evenaart niet de kwaliteit! ***** Wij komen terug!

vr 13 maart 2020

L. uit Geel

Niets op aan te merken. Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening

do 20 februari 2020

U. uit Eksel

Zeer aangename ontvangst. Goede en vlotte bediening. Geen overdreven prijzen op de wijnkaart met voldoende keuze rood. Een extra witte wijn erbij zou het geheel nog beter maken. Prijs kwaliteit uitstekend. Een aanrader!

vr 31 januari 2020