account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro & traiteur Opera

Bistro & traiteur Opera

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaar van onze bistro. Het begrip “Opera” was toen al gedurende 11 jaar een gevestigde waarde in Mol. Onze traiteur – en cateringdienst hebben we samen opgestart met de overname van “De Opera”.
In onze bedrijfscultuur staat de klant centraal. De klant is onze visie en het creëren van een goed en voldaan gevoel bij het verlaten van de Opera, onze missie. Iedereen is dan ook welkom bij ons. Van jong naar oud, van groot naar klein. Voor onze kleinste klantjes zijn wij voorzien van kinderstoeltjes, leuke kleurtekeningen en kinderboekjes. Ook hebben we gedacht aan het comfort voor de mama’s met een ruim babytoilet.
Onze inkom opgebouwd uit een klein opstapje maakt het voor minder mobiele mensen nog steeds gemakkelijk toegankelijk. We zijn voorzien van een ruim gehandicaptentoilet. Blindengeleidehonden zijn welkom bij ons. Sinds dit jaar hebben wij hiervoor een mooie erkenning gekregen die u kan opmerken aan de sticker op de raam.
Wil u graag even ontspannen voor u naar het werk gaat of nood aan een koffiepauze? Iedere morgen heeft u bij ons de keuze aan dagbladen en tijdschriften.


Gedurende de jaren streefden we en nog steeds, naar een juiste en heldere benadering tussen prijs en kwaliteit. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door velen van onze klanten. Ons team kookt nog met de passie voor ingrediënten en de creativiteit om een afwerking in de juiste balans te vinden.
Evolutie is de toekomst en wij evolueren graag met u mee.
U kan bij ons terecht voor alle maaltijden van de dag! Ontbijt, lunch, diner…
Romantische brunch of zakenlunch? Geef het even aan ons door en wij zorgen ervoor!
Ontbijtkorven kan u bij ons online bestellen , telefonisch, of persoonlijk bij bistro “Opera”.
Op zoek naar een origineel geschenk? Geef eens een cadeaubon. U heeft de keuze tussen een cadeaubon met het gewenste bedrag, een ontbijtbon, of een cadeaubon voor een ontbijtkorf aan huis! Gelieve deze bon ter plaatse af te halen bij bistro “Opera”.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jos Swinnen

Super lekker gegeten, 3-gangen menu. Zeker voldoende en vooral heel smakelijk : eerlijke keuken met verse ingrediënten. Ook de presentatie was mooi en het oog wil ook wat ! Zeker de moeite om eens langs te gaan. Wij kenden het totaal nog niet maar waren aangenaam verrast.

wo 02 oktober 2019

L.

Zeer lekker en supervriendelijke bediening

wo 02 oktober 2019

M. uit Mol

De menu met de formule two4one was uitstekend. We hebben lekker en ruim gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening. Een aanrader!

do 29 augustus 2019

Annabel Colpaert

Super lekker gegeten,mooi gepresenteerd, gezellig en mooi interieur, super vriendelijke bediening en personeel. TOP adres om lekker en culinair verwend te worden . Dikke pluim voor het voltallig team, doe zo verder !

wo 14 augustus 2019