account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro & traiteur Opera

Bistro & traiteur Opera

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaar van onze bistro. Het begrip “Opera” was toen al gedurende 11 jaar een gevestigde waarde in Mol. Onze traiteur – en cateringdienst hebben we samen opgestart met de overname van “De Opera”.
In onze bedrijfscultuur staat de klant centraal. De klant is onze visie en het creëren van een goed en voldaan gevoel bij het verlaten van de Opera, onze missie. Iedereen is dan ook welkom bij ons. Van jong naar oud, van groot naar klein. Voor onze kleinste klantjes zijn wij voorzien van kinderstoeltjes, leuke kleurtekeningen en kinderboekjes. Ook hebben we gedacht aan het comfort voor de mama’s met een ruim babytoilet.
Onze inkom opgebouwd uit een klein opstapje maakt het voor minder mobiele mensen nog steeds gemakkelijk toegankelijk. We zijn voorzien van een ruim gehandicaptentoilet. Blindengeleidehonden zijn welkom bij ons. Sinds dit jaar hebben wij hiervoor een mooie erkenning gekregen die u kan opmerken aan de sticker op de raam.
Wil u graag even ontspannen voor u naar het werk gaat of nood aan een koffiepauze? Iedere morgen heeft u bij ons de keuze aan dagbladen en tijdschriften.


Gedurende de jaren streefden we en nog steeds, naar een juiste en heldere benadering tussen prijs en kwaliteit. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door velen van onze klanten. Ons team kookt nog met de passie voor ingrediënten en de creativiteit om een afwerking in de juiste balans te vinden.
Evolutie is de toekomst en wij evolueren graag met u mee.
U kan bij ons terecht voor alle maaltijden van de dag! Ontbijt, lunch, diner…
Romantische brunch of zakenlunch? Geef het even aan ons door en wij zorgen ervoor!
Ontbijtkorven kan u bij ons online bestellen , telefonisch, of persoonlijk bij bistro “Opera”.
Op zoek naar een origineel geschenk? Geef eens een cadeaubon. U heeft de keuze tussen een cadeaubon met het gewenste bedrag, een ontbijtbon, of een cadeaubon voor een ontbijtkorf aan huis! Gelieve deze bon ter plaatse af te halen bij bistro “Opera”.
  • Afhalen
  • Laadpaal auto
Afhalen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erik Van den Eijnden

Bruschetta's vooraf waren heerlijk. De suggestie van runderbrochette is zeker aan te raden. Steak was precies goed gebakken en ook fijn is dat de sausjes apart in een stenen potteke zitten dus die blijven lang warm. Milkshake na was ook heerlijk. Een blijvertje !

do 24 september 2020

Carlos Chaves

Zeer goed, professionaliteit en vriendelijkheid

za 12 september 2020

A.

Heel lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening

vr 11 september 2020

L. uit Mol

Lekkere lunch! Snelle en vriendelijke bediening.

wo 09 september 2020