account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro 't Molenhuys

Bistro 't Molenhuys

Bistro ’t Molenhuys is een knus, landelijk molenaarshuisje met een uniek tuinterras. De gamba’s uit Madagascar, bouillabaisse, paling en ribbetjes op lavasteen zijn om de vingers bij af te likken. Steeds Wisselende suggesties aan eerlijke, democratische prijzen. In een landelijk interieur tafel je met zicht op de tuin, En op zwoele avonden blijf je urenlang hangen op het ingesloten terras.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michele Wauters

Bistro 't Molenhuys staat elke keer opnieuw garant voor een gezellige avond met heel wat lekkers. De suggesties zijn echt een aanrader. Zooooo lekker! Bedankt aan het ganse team!.

vr 15 oktober 2021

Marc Peeters

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Zeer gezellig interieur. Het eten en drinken waren top. Een heel leuke ervaring. We komen hier terug.

do 14 oktober 2021

J. uit Messelbroek

Gezellige bistro met zeer vriendelijk personeel. Heel lekker gegeten en niet tegenstaande de zaak vol zit gaat alles aan een vlot tempo.. Doe zo verder! TOP!

vr 08 oktober 2021

Micheline Schouppe

We komen al jaren naar het Molenhuys en steeds is de ontvangst heel hartelijk, het eten fantastisch en de bediening top ! Doe zo voort! Micheline Schouppe

za 11 september 2021