account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cafe de Paris Knokke

Cafe de Paris Knokke

De sound, de sfeer, de typische witte schorten inclusief koperen knopen … in Café de Paris adem en beleef je de Parijse savoir-faire. Christophe speelt er met zijn bistronomie volop in op een cosy food mood. Voor die gezellige beleving van elke dag tekent Café de Paris ronduit: op een toplocatie, in typische brasseriestijl brengt het pure, traditionele keuken, alles vers bereid in het eigen Atelier.

Bij Café de Paris kan je trouwens terecht op bijna elk moment van de dag. Geniet er op het terras - al dan niet met de krant in de hand - van jouw aperitiefje of wat later van koffie met heerlijke home made patisserie. Zowel voor jouw grote als kleine honger heb je een ruime keuze aan ambachtelijke, authentieke gerechtjes.

Laat je verrassen en ontdek de charme en hartelijkheid van het team van Café de Paris. Mensen en persoonlijkheden maken nog altijd het verschil. Christophe weet als geen ander dat zijn crew cruciaal is. Voor dit totaalconcept selecteerde hij daarom topmedewerkers met de nodige Parijse flair, maar vooral met ambitie, team spirit en enthousiasme.
Paris has never been so nearby.
  • Afhalen
  • Laadpaal Auto
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jean-Marc Van Bellingen

Vaste waarde in Knokke. 1 van mijn geliefde restaurants. Sterkte in deze moeilijke tijden.

za 17 oktober 2020

John Lasters

Gewoon top op elk gebied , goede en vriendelijke service en vooral lekkere gerechten.

za 17 oktober 2020

Nino VAN EECKHOUT

2x op een week geweest na stevige kustwandeling en was absolute top !

za 17 oktober 2020

Tommy Maes

Steeds fantastisch en lekker eten

za 17 oktober 2020