account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café De Paris

Café De Paris

De sound, de sfeer, de typische witte schorten inclusief koperen knopen … in Café de Paris adem en beleef je de Parijse savoir-faire. Christophe speelt er met zijn bistronomie volop in op een cosy food mood. Voor die gezellige beleving van elke dag tekent Café de Paris ronduit: op een toplocatie, in typische brasseriestijl brengt het pure, traditionele keuken, alles vers bereid in het eigen Atelier.

Bij Café de Paris kan je trouwens terecht op bijna elk moment van de dag. Geniet er op het terras - al dan niet met de krant in de hand - van jouw aperitiefje of wat later van koffie met heerlijke home made patisserie. Zowel voor jouw grote als kleine honger heb je een ruime keuze aan ambachtelijke, authentieke gerechtjes.

Laat je verrassen en ontdek de charme en hartelijkheid van het team van Café de Paris. Mensen en persoonlijkheden maken nog altijd het verschil. Christophe weet als geen ander dat zijn crew cruciaal is. Voor dit totaalconcept selecteerde hij daarom topmedewerkers met de nodige Parijse flair, maar vooral met ambitie, team spirit en enthousiasme.
Paris has never been so nearby.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Koen Vanquickenborne

Perfecte bediening, lekker eten

za 22 september 2018

Patricia Wynen

Eerste keer maar zeker niet de laatste. Ij onze next trip nr Knokke zijn we zeker weer van de partij. Super qualiteit/prijs verhouding. Niets teveel voor het personeel. Je voelt je meteen welkom, alsof je r al jaren komt. Cote a los is zeker n aanrader. Was een topavondje op een mooie Paris bistro feeling lokatie in t hartje van knokke. Ronald Patricia en Jill uit limburg

wo 25 juli 2018

Jacques Thulie

Aangename sfeer Goede bediening lekkere keuken

zo 22 juli 2018

Marijke Vanschoenwinkel

Heel lekker gegeten. Goede ontvangst en vriendelijk personeel!

za 21 juli 2018