account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cafe de Paris Knokke

Cafe de Paris Knokke

De sound, de sfeer, de typische witte schorten inclusief koperen knopen … in Café de Paris adem en beleef je de Parijse savoir-faire. Christophe speelt er met zijn bistronomie volop in op een cosy food mood. Voor die gezellige beleving van elke dag tekent Café de Paris ronduit: op een toplocatie, in typische brasseriestijl brengt het pure, traditionele keuken, alles vers bereid in het eigen Atelier.

Bij Café de Paris kan je trouwens terecht op bijna elk moment van de dag. Geniet er op het terras - al dan niet met de krant in de hand - van jouw aperitiefje of wat later van koffie met heerlijke home made patisserie. Zowel voor jouw grote als kleine honger heb je een ruime keuze aan ambachtelijke, authentieke gerechtjes.

Laat je verrassen en ontdek de charme en hartelijkheid van het team van Café de Paris. Mensen en persoonlijkheden maken nog altijd het verschil. Christophe weet als geen ander dat zijn crew cruciaal is. Voor dit totaalconcept selecteerde hij daarom topmedewerkers met de nodige Parijse flair, maar vooral met ambitie, team spirit en enthousiasme.
Paris has never been so nearby.
  • Afhalen
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
  • Laadpaal Auto
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Edegem

Heel lekker

di 04 augustus 2020

L. uit A’pen

Zeer fijne keuken, zeer vriendelijke bediening, mooi interieur, we hebben er weerom van genoten.

wo 29 juli 2020

C. uit Amsterdam

Top

do 23 juli 2020

Bèr van Dieperbeek

Zoals gewoonlijk een genot om aldaar te vertoeven. Heerlijke ambiance, vriendelijk personeel en uitstekend eten. De regels worden in acht genomen!

ma 20 juli 2020