account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistrot Miro

Bistrot Miro

Eind vorig jaar (2012) opende chef Michael Roelants samen met zijn vrouw de volkse ‘feelgood’ bistrot Miro.
Chef Michael vergaarde reeds een karrevracht aan ervaring op elk culinair terrein. Vandaag staat Michael gedreven alleen in de keuken en kookt zijn versie van complexloos genieten, een bistrot waar versheid, eerlijkheid en respect voor het product centraal staan

Het volledig gerenoveerde pand ligt schuin tegenover het al even mooie Borgerhoutse districtshuis op het Moorkensplein. De authentieke houten vloer komt van de handelsbeurs in Antwerpen en werd eigenhandig volledig gerenoveerd. Verder zorgt een smaakvolle inrichting voor een Parijse vintage toets.

Op de kaart zet de chef graag zijn klassiekers van wat een volkse bistrot oproept aan betaalbare prijzen. Een stevig stukje zesrib, onglet of een verbeterde versie van de Vol-au-vent. In de voorgerechten experimenteert Michael graag met verschillende creaties van kroketjes en voor de sausjes signeert hij met à la minute bereidingen.

Bistrot Miro heeft duidelijk zijn start niet gemist en groeide nu al uit tot een begrip in de buurt. Het laagdrempelige restaurant bekoort en is zo een no-nonsense spot die in elke wijk thuishoort.

Lieve klanten,

Vanwege de corona-crisis zijn ook wij gestart met een kleinschalig en lokaal take-away concept. Zo hopen we jullie te kunnen blijven verwennen, de impact op onze zaak en onze leveranciers te beperken en simpelweg bezig te blijven met wat we graag doen…koken!

We willen daarbij echter geen berg aan afval onze deur zien uitgaan en kiezen daarom resoluut voor een milieu-bewust concept gebaseerd op wisselschotels, waarvoor we een waarborg vragen. Hou er dus rekening mee dat je na je etentje nog een keertje moet terug komen om de schotels weer in te ruilen…

Nog interessant om weten:

- Het gaat om een wekelijks keuzemenu, naar eigen wensen samen te stellen.
- Elke dinsdag wordt ons menu gepost op onze Facebook- & Instagrampagina. Heeft u geen account, stuur ons dan gerust een mailtje en we sturen je ons menu door.
- Bestellen kan enkel telefonisch op het nummer 0494 05 43 23 & dit zolang de voorraad strekt en (bij voorkeur) tot 15u op de dag van afhalen.
- Afhalen kan op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 17u en 18.30u. Om alles corona-proof en snel te laten verlopen spreken we een tijdsslot af bij bestelling.
- Had U graag een biertje of een wijntje bij uw menu? Vraag gerust naar onze suggesties bij bestelling en wij zetten het klaar!

Hopelijk tot snel!

Team MiRo
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pieter Jan Jordaens

Een uitmuntende videe deluxe hebben wij gisteren gegeten. Smaakt naar meer !

vr 25 september 2020

G. uit Borgerhout

Het was super zoals altijd.

za 08 februari 2020

A.

Op een onverwachte plek, buiten het centrum dit fijne (en kleine) restaurant gevonden. Buitengewone aardig personeel, heerlijke keuken, goede wijnen. So go on!

do 05 juli 2018

L.

We vierden gisteren onze 31 ste huwelijksverjaardag bij jullie. We hebben GENOTEN!!! Elke keer opnieuw weten jullie ons te verwennen! Tot gauw! Hartelijke groeten Jo en Lieve Bex-Witvrouwen

wo 04 juli 2018