Resengo - Reserveer bij Bistrot Miro in Borgerhout friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Bistrot Miro

Bistrot Miro

Eind vorig jaar (2012) opende chef Michael Roelants samen met zijn vrouw de volkse ‘feelgood’ bistrot Miro.
Chef Michael vergaarde reeds een karrevracht aan ervaring op elk culinair terrein. Vandaag staat Michael gedreven alleen in de keuken en kookt zijn versie van complexloos genieten, een bistrot waar versheid, eerlijkheid en respect voor het product centraal staan

Het volledig gerenoveerde pand ligt schuin tegenover het al even mooie Borgerhoutse districtshuis op het Moorkensplein. De authentieke houten vloer komt van de handelsbeurs in Antwerpen en werd eigenhandig volledig gerenoveerd. Verder zorgt een smaakvolle inrichting voor een Parijse vintage toets.

Op de kaart zet de chef graag zijn klassiekers van wat een volkse bistrot oproept aan betaalbare prijzen. Een stevig stukje zesrib, onglet of een verbeterde versie van de Vol-au-vent. In de voorgerechten experimenteert Michael graag met verschillende creaties van kroketjes en voor de sausjes signeert hij met à la minute bereidingen.

Bistrot Miro heeft duidelijk zijn start niet gemist en groeide nu al uit tot een begrip in de buurt. Het laagdrempelige restaurant bekoort en is zo een no-nonsense spot die in elke wijk thuishoort.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag

9.8

Gebaseerd op 1247 Beoordelingen
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.7/10   Prijs/kwaliteit