no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistrot Miro

Bistrot Miro

Eind vorig jaar (2012) opende chef Michael Roelants samen met zijn vrouw de volkse ‘feelgood’ bistrot Miro.
Chef Michael vergaarde reeds een karrevracht aan ervaring op elk culinair terrein. Vandaag staat Michael gedreven alleen in de keuken en kookt zijn versie van complexloos genieten, een bistrot waar versheid, eerlijkheid en respect voor het product centraal staan

Het volledig gerenoveerde pand ligt schuin tegenover het al even mooie Borgerhoutse districtshuis op het Moorkensplein. De authentieke houten vloer komt van de handelsbeurs in Antwerpen en werd eigenhandig volledig gerenoveerd. Verder zorgt een smaakvolle inrichting voor een Parijse vintage toets.

Op de kaart zet de chef graag zijn klassiekers van wat een volkse bistrot oproept aan betaalbare prijzen. Een stevig stukje zesrib, onglet of een verbeterde versie van de Vol-au-vent. In de voorgerechten experimenteert Michael graag met verschillende creaties van kroketjes en voor de sausjes signeert hij met à la minute bereidingen.

Bistrot Miro heeft duidelijk zijn start niet gemist en groeide nu al uit tot een begrip in de buurt. Het laagdrempelige restaurant bekoort en is zo een no-nonsense spot die in elke wijk thuishoort.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

V. uit Wijnegem

heel vriendelijke ontvangst, lekker eten, attente bediening, lekkere wijnen

wo 11 september 2013

Elke Van de Vel

Lekker eten, leuk kader en een aangename bediening.

do 22 augustus 2013

Nathan Lockley

de combinatie van de sfeer, de bediening en de kwaliteit van de gerechten - zeker een aanrader!

di 20 augustus 2013

H. uit Borgerhout

Een mooie omkadering, heel vriendelijke bediening en heel lekker, verzorgd eten. Het is duidelijk dat zowel de kok als de bediening met hart en ziel hun job uitoefenen en de klanten bedienen. Hier wil ik graag terugkomen! Kleine tip: iets meer uitleg geven bij de wijnkaart.

za 17 augustus 2013