account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blanc by Aytems

Blanc by Aytems

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eddy Caspers

Unieke combinaties van smaken, dikwijls met kruiden of ingrediënten uit Turkije of meer exotische plaatsen, maar steeds in perfecte harmonie met meer klassieke lokale producten. Een zeer creatieve chef. Het was de derde maal dat we er gingen eten en we blijven nieuwe dingen ontdekken.

za 18 juni 2022

Martin Douma

Echt heerlijk gegeten, veel liefde voor het werk merk je bij iedereen. Ook leuke bediening en een gepassioneerde kok. Een aanrader voor iedereen die van een mooie culinaire avond houdt!

vr 17 juni 2022

Jacques CELIS

Een ontdekking.. uitstekende bediening, zeer sympathieke omkadering. De menu van zes gangen wordt op een onberispelijke wijze uit de keuken gebracht en is van kwaliteit top. Allen daarheen Vooraleer een ster uit de hemel valt.

za 11 juni 2022

Koen Kennes

Heel erg genoten! Het is een festijn van smaken! Ook de presentatie van de gerechten is heel mooi gedaan! Heel fijn ook dat er een 'soft pairing' is als non-alcoholisch alternatief voor de 'wine pairing'. Over deze 'soft pairing' is ook heel goed nagedacht en de drankjes waren heel goed afgestemd op het gerecht! De service is uitstekend. Zeer vriendelijk en steeds een goede uitleg bij het gerecht en de gekozen pairing. Alles is erop gericht om volledig te kunnen genieten! Een aanrader!

za 11 juni 2022