accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Blue'zt

Contact

Welkom in Blue'zt. Een klein hapje of een uitgebreide maaltijd, een feestje, een vergadering of gewoon gezellig iets drinken, het kan bij ons allemaal.
Van alles wat u op de kaart tegenkomt mag u overtuigd zijn van een eerlijke bereiding, daar wij alleen dagverse produkten gebruiken.
Sinds kort kreeg Blue'zt een totaal vernieuwd strak modern interieur dat overdag in het licht baadt en 's avonds ondergedompeld wordt in aangenaam sfeerlicht met verrassende, gekleurde lichteffecten

Bovendien is er een grote zonneranda die bij mooi weer volledig opengesteld wordt.
De bediening is joviaal en de klassieke kaart, die wekelijks aangevuld wordt met dagverse suggesties, spreekt tot de verbeelding.
De porties zijn royaal en betaalbaar. Een dagsuggestie met soep of voorgerecht, hoofdgerecht en koffie wordt zowel 's middags en 's avonds geserveerd. Dit van maandag tot vrijdagavond 18.00 uur. Er is een uitgebreide aperitief- en alcoholkaart plus een zeer internationale wijnkaart. De lekkere huiswijn kunt u ook per glas of halve-liter fles bestellen.
De keuken is doorlopend geopend zodat u ten alle tijde uw honger kunt komen stillen maar een drink alleen kan ook. Welkom !
Koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frank Vannuten

fantastische bediening zeiden op voorhand dat het beetje langer ging duren omdat het vol zat

za 28 januari 2023

Marc van Sprundel

Lekker eten in een aangenaam kader. Uitstekende en supervriendelijke service.

vr 20 januari 2023

L.

Lekker, vriendelijk, betaalbaar. Je kan rustig blijven zitten na het eten en nagenieten. Liliane

vr 13 januari 2023

K. uit Merksem

De bediening was uitstekend door de hard werkende dames. Spijtig voor hen dat ze duidelijk onderbemand waren.

wo 28 december 2022