account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blue'zt

Blue'zt

Welkom in Blue'zt. Een klein hapje of een uitgebreide maaltijd, een feestje, een vergadering of gewoon gezellig iets drinken, het kan bij ons allemaal.
Van alles wat u op de kaart tegenkomt mag u overtuigd zijn van een eerlijke bereiding, daar wij alleen dagverse produkten gebruiken.
Sinds kort kreeg Blue'zt een totaal vernieuwd strak modern interieur dat overdag in het licht baadt en 's avonds ondergedompeld wordt in aangenaam sfeerlicht met verrassende, gekleurde lichteffecten

Bovendien is er een grote zonneranda die bij mooi weer volledig opengesteld wordt.
De bediening is joviaal en de klassieke kaart, die wekelijks aangevuld wordt met dagverse suggesties, spreekt tot de verbeelding.
De porties zijn royaal en betaalbaar. Een dagsuggestie met soep of voorgerecht, hoofdgerecht en koffie wordt zowel 's middags en 's avonds geserveerd. Dit van maandag tot vrijdagavond 18.00 uur. Er is een uitgebreide aperitief- en alcoholkaart plus een zeer internationale wijnkaart. De lekkere huiswijn kunt u ook per glas of halve-liter fles bestellen.
De keuken is doorlopend geopend zodat u ten alle tijde uw honger kunt komen stillen maar een drink alleen kan ook. Welkom !
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rudy Coeck

Het eten was zeer lekker, vooral de hoofdschotels die exclusief zijn. Keuze uit speciale gerechten die men niet overal op de menu vind en die gedresseerd worden met lekkere niet alledaagse groentjes. Zeer attentvolle bediening en gezellig interieur vooral vooraan in de aparte boxen.

vr 02 oktober 2020

P. uit Mortsel

Mooi & gevarieerd aanbod qua prijs / kwaliteit. Elk bord dat van de keuken komt is mooi & ziet er aan te bevelen uit. Voor elke smaak (Vlees, vis, divers, ) zijn er zeker enkele keuzes. Vriendelijke bediening. zoals altijd.

ma 28 september 2020

Sylvia Neumann

Heel vriendelijke bediening in een aangenaam kader. De presentatie van de borden en de kwaliteit van het eten zijn prima. Een aanrader ! 👍

zo 20 september 2020

Jimmy Van Sweevelt

Gezellige omkadering, vriendelijk personeel en een chef die weet hoe je lekker eten op een bord krijgt! Ruime porties! Ons zien ze zeker terug.

vr 11 september 2020