account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blue'zt

Blue'zt

Welkom in Blue'zt. Een klein hapje of een uitgebreide maaltijd, een feestje, een vergadering of gewoon gezellig iets drinken, het kan bij ons allemaal.
Van alles wat u op de kaart tegenkomt mag u overtuigd zijn van een eerlijke bereiding, daar wij alleen dagverse produkten gebruiken.
Sinds kort kreeg Blue'zt een totaal vernieuwd strak modern interieur dat overdag in het licht baadt en 's avonds ondergedompeld wordt in aangenaam sfeerlicht met verrassende, gekleurde lichteffecten

Bovendien is er een grote zonneranda die bij mooi weer volledig opengesteld wordt.
De bediening is joviaal en de klassieke kaart, die wekelijks aangevuld wordt met dagverse suggesties, spreekt tot de verbeelding.
De porties zijn royaal en betaalbaar. Een dagsuggestie met soep of voorgerecht, hoofdgerecht en koffie wordt zowel 's middags en 's avonds geserveerd. Dit van maandag tot vrijdagavond 18.00 uur. Er is een uitgebreide aperitief- en alcoholkaart plus een zeer internationale wijnkaart. De lekkere huiswijn kunt u ook per glas of halve-liter fles bestellen.
De keuken is doorlopend geopend zodat u ten alle tijde uw honger kunt komen stillen maar een drink alleen kan ook. Welkom !
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Edegem

Gewoon top!

wo 15 augustus 2018

I.

O

za 05 mei 2018

N.

We hadden een plaats in de veranda gereserveerd maar mochten toch plaatsnemen op het terras dat door het goede weer vol zat. Mersie!

wo 18 april 2018

Florine Cuyt Castermans

lekker eten gezellige, gemoedelijke sfeer, geen stijf gedoe en TOP bediening met een babbeltje en een grapje, echt waar dames jullie maken het verschil ..apero op het terras ...geen probleem neem gerust plaats, kom maar naar binnen wanneer het jullie past. Waren er al geweest en komen zeker nog terug ...ook voor het lekkere eten ;-)

za 07 april 2018