account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bo-Ness

Bo-Ness

Een 63m lang vrachtschip in de kanaalkom van Hasselt omgebouwd tot een heus wellnesscenter met een verrassend design waar je volledig tot rust kan komen.
De exclusieve wellness faciliteiten zijn niet enkel een weldaad voor het lichaam, maar ook een lust voor het oog. Kortom, aan boord ervaart u het toppunt van genieten in een trendy, aangenaam en hedendaags design.

Ontdek de faciliteiten van de Bo-Ness privé units:
Luxueuse privé units

Jezelf ontspannen krijgt een heel nieuwe dimensie zodra je binnenstapt in één van de 5 luxueus afgewerkte Bo-Ness privé units. U hebt de keuze uit indoor en outdoor units.

* Indoor units
* Outdoor units
* Massage unit
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jochen Vande Velde

Alles was super. Mooie wellness, vriendelijk...leuke sfeer...

vr 20 december 2019

S. uit Wintershoven

Alles was perfect, en heel vriendelijk onthaald. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om hapjes te bestellen of om iets te eten.

do 17 oktober 2019

K. uit Tongeren

Het was er zeer rustig, geen last van andere bezoekers. Prijs/kwaliteit zat ook zeer goed. Je voelt niet dat je op een boot zit, best wel handig voor mensen die snel ziek worden. Goede uitleg en rondleiding.

di 11 december 2018

K.

Vandaag ontspannende massage gehad. Zeer goed ontvangen en heel professioneel. De massage zelf was beter dan verwacht. Gehoopt op een beetje ontspanning en even alles vergeten en dat is zeker gelukt. Ik kan iedereen Laura zeker als masseuse aanraden. Prijs/kwaliteit was voor mij zeker dik in orde.

zo 07 oktober 2018