account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Nouvelle Auberge

La Nouvelle Auberge

La Nouvelle Auberge

Restaurant La Nouvelle Auberge is onderdeel van Auberge du Bonheur. In het onlangs volledig gerestylede restaurant - met vermeldingen in de Michelingids (3 bestekjes), GaultMillau (13 punten) en de Lekker500 - genieten gasten van ontspannen gastvrijheid en de culinaire kwaliteiten van topchef Ralph Blaakenburg en zijn getalenteerde keukenbrigade.

De sfeer in het restaurant is eigentijds en natural chic. De basis van de keuken is Frans, daarnaast is er veel aandacht voor pure ingrediënten, spannende texturen en bijzondere combinaties in kleur en smaak. De beste lokale (seizoens)producten van gespecialiseerde leveranciers uit de regio en biologische groente- en fruitsoorten uit eigen moestuin midden in de bosrijke omgeving van Stadsbos013, zorgen voor een ultieme beleving op het bord.

Probeer zeker ook de dranken en chocolade uit de eigen 1712-collectie van La Nouvelle Auberge. Ze zijn in eigen huis ontwikkeld en bevatten ingrediënten uit het natuurgebied waarin de auberge zich bevindt. En wil je na een avond culinair genieten lekker uitrusten en wakker worden in alle rust van de bossen? Boek dan gewoon een kamer in het mooie boutique hotel dat op hetzelfde complex gevestigd is.
  • Terras
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Diane van de Wiel

We hebben heerlijk gegeten. Het was super leuk dar onze gastheer Rob extra aandacht had voor onze dochter die een horeca opleiding doet.

do 14 oktober 2021

M.

Fantastisch seizoensmenu gegeten. Hoog op smaak, verrassend en goede begeleidende wijnen geadviseerd gekregen.

di 05 oktober 2021

E. uit tilburg

Heerlijk gegeten, super goede en vriendelijke bediening! Hele fijne avond gehad!

di 28 september 2021

Nico Nagtzaam

Voortreffelijk ! Fantastische en verrassende smaak- en productcombinaties ! Hoge mate van originaliteit en creativiteit. We hebben geweldig genoten! Personeel uitermate servicegericht en zeer attent. En....complimenten voor de uitgelezen wijncombinaties !

wo 22 september 2021