accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Brasserie Raymond

Contact

Knipogen naar de seizoenen van land en zee

Brasserie Raymond in hartje Brugge op 50 meter van de markt is een perfecte staalkaart van een eigentijdse en populaire luxebrasserie. In Raymond voelt men meteen de historische sfeer en de typisch Brugse cultuur.

Bovendien slagen Frederik de Vestele en Pascal Dezutter erin om de grandeur van vroeger eigentijds te vertalen in absoluut culinaire verwennerij. Kwaliteit tot in het kleinste detail, gastvrijheid in de beste zin van het woord. Hier verheft men hedonisme duidelijk tot ware levenskunst! Brasserie Raymond staat vooral bekend om de verrukkelijke vis–, vlees- en vooral kreeftbereidingen alsook toppers zoals oesters, bouillabaisse en steak américain à la minute in de zaal bereid.

Niets wordt hier aan het toeval overgelaten want kwaliteit staat bij Pascal en Frederik hoog in het vaandel: “Vandaar dat wij uitsluitend werken met hoogwaardige en dagverse producten”, aldus beide gastheren. Wie dan bij mooi weer een plaatsje op het terras kan bemachtigen, voelt zich de koning (in Brugge) te rijk.
  • Bistronomie
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag