account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

brasserie 500

brasserie 500

Gezellig tafelen in een groene omgeving
Brasserie 500 is een begrip in het Leuvense. Dankzij de lekkere maaltijden, het gezellige interieur en de ontspannen sfeer voelt iedereen zich hier thuis.

Brasserie 500 heeft de perfecte ligging. Vlakbij de stad Leuven en de autosnelweg, wat de bereikbaarheid voor zowel Leuvenaars als niet-Leuvenaars ten goede komt. Anderzijds ligt de zaak pal naast Heverleebos. Kom tot rust op het prachtige buitenterras, met zicht op de bomen, of sluit je wandeling in het bos af met een lekkere koffie of pannenkoek in Brasserie 500.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Totaal niks op aan te merken, wij komen hier iedere keer graag terug !

zo 14 april 2019

Dirk Ausloos

Super génialité sfeer. Aangenaam en zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

za 13 april 2019

A.

Prima brasserie. Wel gereserveerd, want op zondag rond 12.00 uur is het al heel druk. Fijne ontvangst, lekker gegeten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Maar dat wisten we al van vorige keren. Het is fijn om te ervaren dat het op hoog niveau blijft.

zo 24 maart 2019

Bert Van Mullem

Aangename bediening en heel goede keuken en mooie inrichting. Alleen had ik graag wat groenten gehad bij mijn gerecht (kip met ananas en curry). Maar ik kom hier zeker terug.

ma 11 februari 2019