account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

brasserie 500

brasserie 500

Gezellig tafelen in een groene omgeving
Brasserie 500 is een begrip in het Leuvense. Dankzij de lekkere maaltijden, het gezellige interieur en de ontspannen sfeer voelt iedereen zich hier thuis.

Brasserie 500 heeft de perfecte ligging. Vlakbij de stad Leuven en de autosnelweg, wat de bereikbaarheid voor zowel Leuvenaars als niet-Leuvenaars ten goede komt. Anderzijds ligt de zaak pal naast Heverleebos. Kom tot rust op het prachtige buitenterras, met zicht op de bomen, of sluit je wandeling in het bos af met een lekkere koffie of pannenkoek in Brasserie 500.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Van Biesbroeck

Top kwaliteit en service !

zo 01 maart 2020

Marlies Lacante

Héél lekker eten, optimale prijs- kwaliteit verhouding, héél vriendelijke bediening.

wo 26 februari 2020

Bart Breugelmans

correcte behandeling + eten werdexact op tijd opgediend, zoals afgesproken. Niet voor de hand liggend als je met een grote groep langskomt

zo 23 februari 2020

Liliane Van Laer

Het 'Belgische trio' was lekker, maar wat moeilijk om te eten.... Liefst een bord bijgeven om de porties uit te scheppen,dat eet makkelijker. Uit de potjes nemen, (oa vol au vent met saus) is wat onhandig. Het was wel lekker , en een toffe presentatie in de kookpotjes.

zo 23 februari 2020