account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

brasserie 500

brasserie 500

Gezellig tafelen in een groene omgeving
Brasserie 500 is een begrip in het Leuvense. Dankzij de lekkere maaltijden, het gezellige interieur en de ontspannen sfeer voelt iedereen zich hier thuis.

Brasserie 500 heeft de perfecte ligging. Vlakbij de stad Leuven en de autosnelweg, wat de bereikbaarheid voor zowel Leuvenaars als niet-Leuvenaars ten goede komt. Anderzijds ligt de zaak pal naast Heverleebos. Kom tot rust op het prachtige buitenterras, met zicht op de bomen, of sluit je wandeling in het bos af met een lekkere koffie of pannenkoek in Brasserie 500.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Monique De Greef

dik in orde;

vr 17 januari 2020

Jean Marie Struyve

Superlekkere gerechten in een heel gezellig kader en omringd door professioneel personeel die heel goed weten waarmee ze bezig zijn. TOP !!!

wo 01 januari 2020

W.

heel goed

do 26 december 2019

M.

Het eten was super lekker. De bediening was heel aangenaam, vriendelijk en vlot. Mijn man en ik hebben bij jullie een gezellige en lekkere Kerst gehad. Een dank u, aan het ganse team en daar bovenop een dikke proficiat voor de keuken! 2 zeer tevreden klanten! :)

wo 25 december 2019