account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Renardeau

Brasserie Renardeau

De hedendaagse bistrokeuken, de dagschotel en de steeds wisselende suggesties die de chef serveert, lokken niet alleen hotelgasten maar ook foodies uit heel het Waasland.
Bij mooi weer is het heerlijk tafelen op het schaduwrijk terras.
Elke zaterdagavond en zondagmiddag is er live pianomuziek.
Gezelschappen vanaf 15 personen kunnen gebruikmaken van de private dining ruimte.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit St Niklaas

Zeer lekker gegeten. Leuke sfeer en goede bediening. Hebben maandmenu genomen. De heren met aangepaste wijnen met water inbegrepen. Prijs kwaliteit top! Wij komen zeker terug 👍

vr 29 april 2022

M. uit Temse

Zeer verzorgd ontbijt. Uitgebreide keuze van verse producten, geen afgebakken broodjes maar kraakvers van bij de bakker. De vers gebakken wafeltjes zijn een aanrader. Een leuke start van de dag!

za 09 april 2022

J.

Lekker eten, top bediening in een mooi en gezellig kader

di 01 maart 2022

T.

Op de website gereserveerd met duidelijke vermelding dat we via wonderbox kwamen eten. Na ontvangst gaven we onze wonderbox af en was alles in orde, we konden ontbijten. In het midden van ons ontbijt kregen we echter te horen dat men onze wonderbox was "vergeten" controleren. Ondanks dat de box nog geldig was & brasserie renardeau tussen de keuzes stond, kon deze niet worden gebruikt. We kregen alsnog de rekening voorgeschoteld. Ongeziene praktijken... Hier komen we niet meer terug!

zo 06 februari 2022