account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Klaverblad

Brasserie Klaverblad

Kindvriendelijke brasserie voor gezinnen en snelle lunches voor mensen die in de omgeving werken

Lekker uit eten met je kids? Voel je op je gemak zonder boze blikken als ze rondlopen, spelen of per ongeluk iets breken. Naast een speciale kinderkaart is er een buitenspeeltuin (afgesloten van de grote baan) en binnen zijn er boekjes en spelletjes.

Werk je in de omgeving Oostakker, Lochristi, Destelbergen en wil je snel iets lekkers eten in je lunchpauze. Bel dan je bestelling door, dan staat je eten vlak na je aankomst bij je op tafel. Privéparking met 15 plaatsen en parking op naastgelegen tuincentrum. Er is ook een ruim terras met 50 plaatsen en uitzicht op buxussen en palmbomen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Zeer lekker eten , vriendelijke bediending , prijs kwaliteit prima

vr 15 maart 2019

Christian Vanden Bulcke

Voorgerecht en hoofgerecht is ruim voldoende, mooie porties, brood werd aangevuld, zeer vriendelijke mensen zowel de chef als het personeel

za 09 maart 2019

D.

De eerste keer gaan eten en niets op aan te merken. We komen zeker nog eens terug

vr 01 maart 2019

Frank De Grauwe

Wij hebben samen gezellig genoten van een heerlijke maaltijd. Jullie kwaliteit was ons reeds bekend: wij zijn in het verleden nog komen eten. En in de toekomst zal dat ook nog gebeuren.

vr 01 maart 2019