account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Middenstandshuis

Brasserie Middenstandshuis

Als u op zoek bent naar een gezellig café of een fijne brasserie in Eeklo waar u lekker kunt eten, dan kunt u altijd bij ons terecht. Café Leffe wordt al uitgebaat sinds mei 1997. Zoals onze naam doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in het tappen van Leffe.

Café met terras

De keuken van Brasserie Middenstandshuis wordt gerund door mevrouw, die de chef is aan 't fornuis. Ons restaurant is elke dag doorlopend open van 12 uur tot 21.30 uur, maandag tot 21 uur. Wij zijn gesloten op dinsdag en woensdag. In onze tearoom bent u welkom voor een heerlijke pannenkoek.

Wij proberen het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken, onder andere dankzij ons café met terras. Ook serveren wij lekkere suggesties met Vlaamse klassiekers en zorgen wij voor een speciale Valentijnsmenu en jaarmarktmenu.
  • WiFi
  • Terras
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mireille Crapé

Zeer lekker en verzorgd, een aanrader!kk

ma 15 november 2021

Kris De Bruyckere

Terug heel lekker gegeten. Daarna nog een paar afzakkertjes gedronken aan de gezellige toog

zo 31 oktober 2021

J. uit Dilbeek

Zoals steeds heel lekker eten. De steak van hertenkalf was subliem net als de bijhorende groenten. Tel daarbij nog de lekkere wijn en we hadden weer een topavond!!

za 30 oktober 2021

M. uit EEKLO

Goede prijs/kwaliteits verhouding, zeer goede en vriendelijke service, goede kwaliteit en bereiding van het eten, zoals steeds

zo 03 oktober 2021