account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Middenstandshuis

Brasserie Middenstandshuis

Als u op zoek bent naar een gezellig café of een fijne brasserie in Eeklo waar u lekker kunt eten, dan kunt u altijd bij ons terecht. Café Leffe wordt al uitgebaat sinds mei 1997. Zoals onze naam doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in het tappen van Leffe.

Café met terras

De keuken van Brasserie Middenstandshuis wordt gerund door mevrouw, die de chef is aan 't fornuis. Ons restaurant is elke dag doorlopend open van 12 uur tot 21.30 uur, maandag tot 21 uur. Wij zijn gesloten op dinsdag en woensdag. In onze tearoom bent u welkom voor een heerlijke pannenkoek.

Wij proberen het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken, onder andere dankzij ons café met terras. Ook serveren wij lekkere suggesties met Vlaamse klassiekers en zorgen wij voor een speciale Valentijnsmenu en jaarmarktmenu.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Zomergem

Na

za 06 juli 2019

A. uit EEKLO

Lekker en gezellig. Prima bediening. Toppie!

za 02 maart 2019

Jordy Van den Bossche

We hebben daar een zeer aangename avond beleefd. Zeer vriendelijk personeel meteen een leuke sfeer. Het eten was er zeer snel (na 30 minuten). De hertenragout is een echte aanrader. Ik kom zeker nog eens terug.

zo 03 februari 2019

MARC VAN CAUWENBERGHE

Zoals steeds, dik in orde, vriendelijk, beleefd

do 01 maart 2018