account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Middenstandshuis

Brasserie Middenstandshuis

Als u op zoek bent naar een gezellig café of een fijne brasserie in Eeklo waar u lekker kunt eten, dan kunt u altijd bij ons terecht. Café Leffe wordt al uitgebaat sinds mei 1997. Zoals onze naam doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in het tappen van Leffe.

Café met terras

De keuken van Brasserie Middenstandshuis wordt gerund door mevrouw, die de chef is aan 't fornuis. Ons restaurant is elke dag doorlopend open van 12 uur tot 21.30 uur, maandag tot 21 uur. Wij zijn gesloten op dinsdag en woensdag. In onze tearoom bent u welkom voor een heerlijke pannenkoek.

Wij proberen het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken, onder andere dankzij ons café met terras. Ook serveren wij lekkere suggesties met Vlaamse klassiekers en zorgen wij voor een speciale Valentijnsmenu en jaarmarktmenu.
  • WiFi
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frank De Pauw

Zeer professionele en vriendelijke bediening...aangenaam, met een opgewekte kwinkslag, wat door de meeste klanten wel op prijs gesteld word. De kwaliteit van de producten is goed, voor een acceptabele prijs. Regelmatige aanpassing van de suggesties, met de nodige variatie. Je kan er terecht voor een koffie of een lekker biertje, goede wijn en dessert.

zo 27 september 2020

Sonia Bruggeman

De mosselen met look en room, óók met de nodige groenten erin, waren héél lekker! Voor herhaling vatbaar.

vr 18 september 2020

Franky De vuysdere

Een zeer goed restaurant in hartje eeklo , waar je op alle vlakken op u wenken bediend word door een professioneel team in zaal en keuken. 👍

vr 11 september 2020

M.

Heel lekker gegeten,mooi verzorgd, goede bediening!

ma 07 september 2020