Resengo - Reserveer bij Broosend Hof in Oud-Turnhout friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Broosend Hof

Broosend Hof

Bij Restaurant Broosend Hof in Oud-Turnhout dineert u in een authentieke hoeve die een nostalgische omgeving schept.

Deze sfeer wordt bevestigd door wat u op uw bord krijgt, want chef Koen Janssens houdt vast aan vergeten inlandse producten die hij een creatieve touch geeft.

De chef

Chef Koen Janssens keert met Broosend Hof terug naar zijn roots. Als 14-jarige keukenhulp kreeg hij de smaak van het koken te pakken bij Broosend, de voorganger van Broosend Hof. Vervolgens werd zijn culinaire passie aangescherpt in de 'Hippocampus' in Mol-Wezel en verfijnde hij zijn kookkunsten in 'De Pastorie' in Lichtaart.

Als klassiek, geschoolde kok durft hij echter vernieuwend uit de hoek komen en bewijst hij een fijnzinnige smakencomponist te zijn. Zo behandelt hij elk gerecht met zorg en toewijding en zegt hij niet met potten en pannen te koken, maar met zijn hart.

De gastvrouw

Gastvrouw Sandra Verbraeken ontvangt haar gasten op een vlotte, ongedwongen manier en laat hen wegdromen in een warme, huiselijke sfeer. Dankzij haar jarenlange ervaring voelt ze uw wensen uitstekend aan en speelt hier perfect op in. Zij maakt van uw bezoek aan Broosend Hof een ware gastronomische belevenis: een taak die zij met plezier vervult.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit

Martin Standaert

Het was een tijdje geleden dat we hier geweest zijn. We gaan enkel uit eten om iets te vieren en je moet op tijd reserveren om plaats te hebben. Maar we werder er nu weer aan herinnert waarom dit ons favoriete restaurant is. We hebben heel lekker gegeten en de bediening was super.

Za 17 maart 2018

R. uit Mol

Over de ganse lijn uitstekend.

Zo 11 maart 2018

Peter Aerts

Het blijft top, super hoe Koen en zijn de team de menu samenstellen. Geweldig hoe Sandra en haar team de bediening doet. Blijf zo verder doen!!!👍

Vr 09 maart 2018

B.

Zalig mid dagje weeral. Wat kunnen ze je daar verwennen. En die sapjes..... oh zo zalig.

Za 03 maart 2018