no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Broosend Hof

Broosend Hof

Bij Restaurant Broosend Hof in Oud-Turnhout dineert u in een authentieke hoeve die een nostalgische omgeving schept.

Deze sfeer wordt bevestigd door wat u op uw bord krijgt, want chef Koen Janssens houdt vast aan vergeten inlandse producten die hij een creatieve touch geeft.

De chef

Chef Koen Janssens keert met Broosend Hof terug naar zijn roots. Als 14-jarige keukenhulp kreeg hij de smaak van het koken te pakken bij Broosend, de voorganger van Broosend Hof. Vervolgens werd zijn culinaire passie aangescherpt in de 'Hippocampus' in Mol-Wezel en verfijnde hij zijn kookkunsten in 'De Pastorie' in Lichtaart.

Als klassiek, geschoolde kok durft hij echter vernieuwend uit de hoek komen en bewijst hij een fijnzinnige smakencomponist te zijn. Zo behandelt hij elk gerecht met zorg en toewijding en zegt hij niet met potten en pannen te koken, maar met zijn hart.

De gastvrouw

Gastvrouw Sandra Verbraeken ontvangt haar gasten op een vlotte, ongedwongen manier en laat hen wegdromen in een warme, huiselijke sfeer. Dankzij haar jarenlange ervaring voelt ze uw wensen uitstekend aan en speelt hier perfect op in. Zij maakt van uw bezoek aan Broosend Hof een ware gastronomische belevenis: een taak die zij met plezier vervult.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Karel Willems

Super kwaliteit van alle gerechten. Beste lamsvlees ever!!! Heerlijk dessert! Zeer aangenaam verrast door de alcoholvrije smaakmakers : subliem concept! Bediening zoals het hoort. Aangepaste wijnen worden vlot bijgeschonken.

vr 01 juni 2018

L. uit Oud-Turnhout

Zoals steeds zeer goed: excellent welkom, lekker eten, attente aanpassing van menu. Smaakmakers die heel lekker pasten bij het eten, een aanrader. Mooi kader buiten. Echt genoten van het namiddagje Broosend Hof

ma 28 mei 2018

Yvo Vanherck

mooie omgeving , lekker , topbediening , kortom een aanrader.

ma 28 mei 2018

R. uit Zoersel

We namen de verrassingsmenu op maandag en het was weer even heerlijk zoals we gewend zijn. Een echte aanrader.

ma 21 mei 2018