account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Broosend Hof

Broosend Hof

Bij Restaurant Broosend Hof in Oud-Turnhout dineert u in een authentieke hoeve die een nostalgische omgeving schept.

Deze sfeer wordt bevestigd door wat u op uw bord krijgt, want chef Koen Janssens houdt vast aan vergeten inlandse producten die hij een creatieve touch geeft.

De chef

Chef Koen Janssens keert met Broosend Hof terug naar zijn roots. Als 14-jarige keukenhulp kreeg hij de smaak van het koken te pakken bij Broosend, de voorganger van Broosend Hof. Vervolgens werd zijn culinaire passie aangescherpt in de 'Hippocampus' in Mol-Wezel en verfijnde hij zijn kookkunsten in 'De Pastorie' in Lichtaart.

Als klassiek, geschoolde kok durft hij echter vernieuwend uit de hoek komen en bewijst hij een fijnzinnige smakencomponist te zijn. Zo behandelt hij elk gerecht met zorg en toewijding en zegt hij niet met potten en pannen te koken, maar met zijn hart.

De gastvrouw

Gastvrouw Sandra Verbraeken ontvangt haar gasten op een vlotte, ongedwongen manier en laat hen wegdromen in een warme, huiselijke sfeer. Dankzij haar jarenlange ervaring voelt ze uw wensen uitstekend aan en speelt hier perfect op in. Zij maakt van uw bezoek aan Broosend Hof een ware gastronomische belevenis: een taak die zij met plezier vervult.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • Terras
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Turnhout

zeer lekker gegeten , een feest voor smaakpapillen en ogen in een aangenaam kader. De bediening was nooit opdringerig maar wel steeds goedlachs en attent. Top.

do 13 februari 2020

Arlette Vandenbergh

Sfeer, kwaliteit en service waren uitstekend. Wij kijken al uit naar een volgende keer.

zo 02 februari 2020

Kimberly De Peuter

Altijd een waar smakenfestijn, zowel wat het eten als het drinken (wijn en smaakmakers) betreft! De gezellige, huiselijke sfeer en service maken de ervaring helemaal top! Wij blijven regelmatig terugkomen.

vr 31 januari 2020

Geert Van Herck

Stijlvolle zaak. Vriendelijk onthaald. Gemoedelijke bediening. Charmante gastvrouw. Eten was excellent! Verrassende wijntjes bij de gerechten. Lekker kaasbordje als dessert, voorgesteld door de chef. Geweldige ervaring.

zo 05 januari 2020