account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Broosend Hof

Broosend Hof

Bij Restaurant Broosend Hof in Oud-Turnhout dineert u in een authentieke hoeve die een nostalgische omgeving schept.

Deze sfeer wordt bevestigd door wat u op uw bord krijgt, want chef Koen Janssens houdt vast aan vergeten inlandse producten die hij een creatieve touch geeft.

De chef

Chef Koen Janssens keert met Broosend Hof terug naar zijn roots. Als 14-jarige keukenhulp kreeg hij de smaak van het koken te pakken bij Broosend, de voorganger van Broosend Hof. Vervolgens werd zijn culinaire passie aangescherpt in de 'Hippocampus' in Mol-Wezel en verfijnde hij zijn kookkunsten in 'De Pastorie' in Lichtaart.

Als klassiek, geschoolde kok durft hij echter vernieuwend uit de hoek komen en bewijst hij een fijnzinnige smakencomponist te zijn. Zo behandelt hij elk gerecht met zorg en toewijding en zegt hij niet met potten en pannen te koken, maar met zijn hart.

De gastvrouw

Gastvrouw Sandra Verbraeken ontvangt haar gasten op een vlotte, ongedwongen manier en laat hen wegdromen in een warme, huiselijke sfeer. Dankzij haar jarenlange ervaring voelt ze uw wensen uitstekend aan en speelt hier perfect op in. Zij maakt van uw bezoek aan Broosend Hof een ware gastronomische belevenis: een taak die zij met plezier vervult.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gert Berrens

Ik vond het fantastisch dat er zonder mijn vraag rekening werd gehouden met mijn sulfiet allergie. Heel fijne avond gehad. Heerlijk gegeten!

vr 14 september 2018

E. uit Merksplas

Heerlijk eten , vriendelijke bediening , voor de BOB in het gezelschap waren er heerlijke huisgemaakte smaakmakers bij elk gerecht! Een aanrader om heerlijk te gaan genieten !

zo 12 augustus 2018

Massimiliano Gianotti

We have discovered Broseend Hof by coincidence while travelling for business and at least once per year we drive from Italy to have an amazing meal with Koen and his Team. The menu is simply fantastic, excellent raw materials prepared with respect and discovery, matched with a great selection of wines and served by passionate staff members. We highly recommend Broosend Hof and we look forward to having our next meal!

ma 30 juli 2018

ilse segers

Alles tip top verzorgd . Service in een gemoedelijke sfeer. Restaurant dat rekening houdt met de wensen van de klant. Ook bij allergiën wordt er een mouw aan gepast . Met veel plezier kom ik er terug!

vr 27 juli 2018