account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

BROUWERIJ 'T VERZET

BROUWERIJ 'T VERZET

Zin om onze brouwjungle te verkennen? Wil je de geur van de brouwerij opsnuiven en uitleg krijgen over het brouwproces terwijl je tussen de ketels loopt? Of wens je een begeleide degustatie van onze bieren? Het kan allemaal voor amper € 9 pp (rondleiding + 3 proevertjes).. Klik op de RESERVEER knop.
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gert Gerritsen

De gepassioneerdheid die Alex uitstraalde, in combinatie met veel bierkennis en de overtuiging die hij uitstraalt bij het bedachte concept: het was echt smullen! Onovertroffen!

vr 21 februari 2020

Richard Biesmans

We hebben op 2 dagen 5 brouwerijen bezocht met 6 mensen en u brouwerij sprong er het beste uit vooral de Kameradskii

za 09 november 2019

W. uit Leuven

Een geweldig interessante rondleiding door één van de brouwers zelf. Niet alleen een hoop info over het brouwproces van de bieren, maar ook het hele verhaal over hoe ze gestart zijn met de brouwerij en waar ze naartoe willen gaan. Proevertjes uiteraard inbegrepen. Een aanrader.

vr 20 september 2019

P. uit Richmond

Excellent tour. The visit was very thorough but the highlight was the details of fermentation, conditioning, barrel ageing and the beers. Would thoroughly recommend the tour and looking forward to returning

ma 26 augustus 2019