account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café Latino

Café Latino

Café Latino" dat is pallieteren in zuiverste zin, weliswaar op zijn zuiders. Bij ons vind je een uitgebreide tapas kaart, aangevuld met allerhande zuiderse vis en vlees specialiteiten. Ook voor de vegetariërs en de kleintjes hebben wij wat wils. Daarnaast schenken wij de heerlijkste cocktails en zomert het bij ons altijd!
Maar hoe kom je er nu bij om een latino-restaurant te beginnen in het hartje van lier?
Buiten het feit dat eten een der mama latino’s favoriete bezigheden is ,was er ook een enorme behoefte aan een plaats waar de zon altijd schijnt.
Tenerife, Spanje, Peru, Cuba,Colombia, je kan ze allemaal opnoemen en van overal kregen we van de plaatselijke bevolking tips en kookles. dit zelfs in het Spaans alsook met handen en voeten.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Ekeren

Een miscommunicatie dat direct door de werknemers is rechtgezet. Prima service en bediening. Top! Wij blijven klanten. Vriendelijk en bekwaam personeel.

vr 16 augustus 2019

C.

Lekker en zeer vers ,verzorgde tapas. Gezellige sfeer. Vriendelijke en behulpzame bediening. Rekening gehouden met onze vraag ( problematiek rond allergie, bereidingen , bakwijze na transpantatie organen bij klant )

wo 14 augustus 2019

Nadine Celis

Zeer gezellige zaak. Heerlijke tapas en super vriendelijke bediening. Ruime porties. Wij komen zeker nog eens terug.

zo 28 juli 2019

S.

Lekker eten & goede porties, lieve dame die onze bestelling afnam. Alles perfect!

do 18 juli 2019