account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café Latino

Café Latino

Café Latino" dat is pallieteren in zuiverste zin, weliswaar op zijn zuiders. Bij ons vind je een uitgebreide tapas kaart, aangevuld met allerhande zuiderse vis en vlees specialiteiten. Ook voor de vegetariërs en de kleintjes hebben wij wat wils. Daarnaast schenken wij de heerlijkste cocktails en zomert het bij ons altijd!
Maar hoe kom je er nu bij om een latino-restaurant te beginnen in het hartje van lier?
Buiten het feit dat eten een der mama latino’s favoriete bezigheden is ,was er ook een enorme behoefte aan een plaats waar de zon altijd schijnt.
Tenerife, Spanje, Peru, Cuba,Colombia, je kan ze allemaal opnoemen en van overal kregen we van de plaatselijke bevolking tips en kookles. dit zelfs in het Spaans alsook met handen en voeten.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Alfons Van den Broecke

Super lekker,gezellig en vriendelijk personeel.Komen zeker terug.

zo 06 januari 2019

N.

Eerste keer dat we zoiets proberen en zijn zeer aangenaam verrast! Lekker eten, goede cocktails en lekker dessert!

za 03 november 2018

D. uit Putte

Voldoende grote portie, zeer gevarieerde keuze, echt heel lekker en een supervriendelijke en vlotte bediening! Meer moet dat niet zijn, en bovendien kregen wij als extraatje er een fantastische najaarszon bij! Het was een perfecte lunch op vrijdagmiddag om het weekend leuk en ontspannen te beginnen.

vr 19 oktober 2018

S. uit Berlaar

Wij komen terug!

za 13 oktober 2018