account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Celluforma

Celluforma

Celluforma, je lichaam in balans


Beauty, wellness, figuurcorrectie en afslanking op maat en op eigen tempo: dat is waar Celluforma uit Merchtem voor staat. Celluforma zorgt steeds voor een professionele en persoonlijke begeleiding want klanten staan centraal.

Een warme sfeer overheerst als je Celluforma binnenstapt. De nadruk ligt op verantwoord afslanken en figuurcorrectie op een niet-invasieve manier met realistische en haalbare doelstellingen. Mensen op weg helpen naar een gezonde en fitte levenswijze waardoor uiteindelijk ook hun eigen zelfbeeld verbetert, is het uiteindelijke doel. Klanten worden, steeds bijgestaan door professionele begeleiders.

Kristof Fosselle, zelf licentiaat kinesitherapie, startte de zaak in 2005. ‘Toen lag de nadruk nog op afslanking en figuurcorrectie. We hadden van in het begin hypoxitoestellen die mensen toelaten gericht af te slanken op de plaatsen die zij willen met de hulp van een vacuümcabine. Ook power plate-trainingen, bij ons steeds onder begeleiding, helpen bij figuurcorrectie, net als cellulitisbehandeling volgens de endormologiemethode. Van in het begin gingen we in zee met een professionele diëtiste die klanten mee begeleidt in het afslanken met voedingsadvies. Dit kan gaan van zowel hen gezond leren eten tot proteïnediëten. Momenteel hebben we onze eigen shop met het grootste gamma aan proteïneproducten van het land.’

In 2009 volgde een nieuwe uitbreiding van de zaak, hoofdzakelijk met een wellnessluik. Klanten kunnen er sinds dan in alle privacy genieten van o.a. een jacuzzi en sauna. Celluforma startte ook laserbehandelingen voor permanente ontharing en ging in zee met de natuurlijke producten van Dermalogica voor huidverbetering. Celluforma begeleidt voor wie wil ook cardiotraining voor wie zijn conditie wil verbeteren.

Sinds eind vorig jaar voegde Celluforma nog een luik beauty aan zijn activiteiten toe en stak van wal met een SkinBar om de Dermalogica-producten te testen, een biologische make-up-lijn en een collageenbank om via lichttherapie de huid te verbeteren.
Stel een vraag