account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie césar

Brasserie césar

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Filiep Colpaert

Mooi frans kader, vieille France, gezellig ome eten. Sober maar puike bediening. Wij eten vis. Het was de beste kabeljauw dat ik ooit op restaurant heb gegeten.

za 19 januari 2019

C. uit Kortrijk

Klassiek, stijlvol, en de daglunch was licht, en met zorg bereid. De service is zoals perfect. Lichte verwarring gezien er twee maal een Vandecasteele had gereserveerd, één tafeltje met 3 personen (wij) en één tafeltje met 2 personen. Maar alles kwam goed.

ma 07 januari 2019

Willem Vanvaerenbergh

Via Tripadvisor hebben we hier geboekt. De ontvangst was hartelijk en het interieur zeer mooi en warm. We begonnen met het bestellen : we hadden als voorgerecht de garnaalkroket besteld dat we deelde (geen probleem en op 2 mooie bordjes). Het waren de beste garnaalkroketjes die ik ooit gegeten heb (en mijn met is van Oostende ;) ). Als hoofdrechten, namen we beiden het wit van fazant met gebakken witlof, fine champagnesaus en kroketjes.... duidelijk geen brasserie-keuken maar een echte restaurant kwaliteit!! Zeker een aanrader!! Het was niet goedkoop maar elke euro waard!

za 15 december 2018

M. uit Sint-Pieters-Leeuw

uiterst verzorgde maaltijd en correcte service in een aangenaam kader. 4 personen - verschillende keuzes.

do 20 september 2018