account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café Coiffé

Café Coiffé

Café Coiffé

Café Coiffé staat voor een persoonlijke aanpak in een luxesfeer. Hier word je verwend van de eerste tot de laatste seconde. Kom binnen in het trendy salon en zet je neer in een van de massagestoelen. Geniet van een drankje terwijl je kapseladvies op maat krijgt en ga buiten met een heerlijk gevoel en de look die je altijd al wou.

Wie is Philip Boeve:

Philip Boeve is sinds 2003 gepassioneerde kapper. Hij knipte zijn eerste coupes bij Coiffure Alain (Boechout). Ook maakte hij jarenlang deel uit van het team van de befaamde kappersgroep Patrick’s International. Met heel wat ervaring en ambitie was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Philip is dan ook erg trots dat hij u sinds mei 2010 mag ontvangen in zijn eigen kapsalon.
Stel een vraag
Last minutes

snit + balayage + brushing normaal

voor 1 persoon

do 12 december 2019

14:30

snit + brushing normaal

voor 1 persoon

do 12 december 2019

16:30

kleuring kort + snit + brushing normaal

voor 1 persoon

vr 13 december 2019

09:30

snit + brushing normaal

voor 1 persoon

za 14 december 2019

08:00

Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kim Braem

Bij binnenkomst hartelijk ontvangen in een prachtige hedendaagse zaak. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en kreeg ook een drankje aangeboden. Eindelijk eens een kapper die écht naar je luistert en je wensen uitvoert. Super professioneel en toch heel hartelijk. Mij zien ze hier zeker terug!

za 07 december 2019

Sarah Van Gysel

Ik ben echt super super blij met het prachtige resultaat. Nog nooit ben ik zo blij en enthousiast een kapsalon buiten gestapt! Zonder ik het onder woorden kon brengen wat ik wou, wisten jullie perfect wat te doen! Echt een fantastisch resultaat. Ik had het nooit zo mooi kunnen inbeelden. Het werd mij steeds aangeraden door familie en vrienden en nu raad ik het ook echt iedereen aan. Ik ga nooit nog ergens anders. Daar bovenop werd je ook nog eens warm onthaald in een mooie gezellige omgeving. Heel hard bedankt!

do 05 december 2019

R. uit Brasschaat

Genoten, in de watten gelegd in de mancave, en verzorgd gekapt weer naar huis!

di 03 december 2019

Tafline Widrowski

Top ervaring, begonnen in de afgesloten wasruimte waar je helemaal tot rust kan komen en eindigend met een top knipbeurt, zonder op gedrongen chit-chat. Klant is hier echt koning.

vr 29 november 2019