no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Coupe Pure

Coupe Pure

Tijd is wat wij maken voor u!

Tijd is ook wat wij verwachten van u!

Indien u op zoekt bent naar (fastfood) snelheid en (vergelijkbare) kwaliteit, dan moet u op zoek gaan bij de overige (negenennegentig percent) kappers in België… Succes alleen heeft geen betekenis, wel de manier waarop we die bereiken:

Onze klasse weerspiegelt zich niet in onze houding of imago,maar wel in ons werk. Elke klant is voor ons immers even waardevol: onze betrachting is het individu te benadrukken. De persoonlijkheid, levensstijl, verwachtingen, mogelijkheden van de haren zelf, zijn bepalend voor ons om een ontwerp voor u te maken.Dit gaat een stap verder dan de laatste nieuwe trendy coupe of kleur,hoewel die inspiratie kunnen geven. Mode, in’t algemeen kan inspirerend werken als het past bij ’t individu.Indien dit niet zo is,moet men opletten dat het niet beperkend werkt.Past het bij de mogelijkheden van het haar,vraagt het niet teveel onderhoud,druist het niet in tegen de gevoelsmatige wensen van de klant, …?

Kort samengevat: leeftijd, trends, stijl, zijn allemaal even boeiend voor ons. Als u bereid bent samen het unieke karakter ervan te ontdekken…

Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Vicky Verschaeren

Zeer professionele zaak. Aangenaam verrast door een service die je tegenwoordig niet veel meer vindt in een kapperszaak.

vr 02 maart 2018

L. uit Turnhout

Je merkt onmiddellijk dat je met een echte professional te maken hebt. Ik heb enkele weerborstels waar al menig kapper zich in verslikt heeft. Michel P wist binnen een halve minuut waar deze zaten en hoe er mee om te gaan, alleen al door mijn haar een keer door te kammen. En zelfs nog daarvóór kon hij me al vertellen welke stijl wel en niet bij mijn haartype en gezichtsvorm zou passen. Mijn kapsel heeft er zelden zo goed uit gezien.

do 09 november 2017

P. uit Merksplas

kleur was perfect snit was super !Michel P goed onthouden :)volgende keer volledig hetzelfde!!!!!

wo 27 september 2017

L. uit Oud-Turnhout

Goede service...correct en op de hoogte van de snit..

do 07 september 2017