account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cucinamarangon

Cucinamarangon

Reeds 25 jaar ontvangen Fabio en ik onze gasten met zuiderse zwierigheid. Op het bord komen
eigentijdse creaties met als basisinspiratie de keuken uit de Veneto en Noordoost-Italië.

Het doel: eenvoudige, lekkere gerechten die alle aan hetzelfde strakke criterium voldoen: de intrinsieke kwaliteit van het basisproduct moet onberispelijk zijn !
Zo is ons ‘Cucinamarangon’ uitgegroeid tot één van dé referenties in Vlaanderen en Nederland wat betreft de échte Italiaanse gastronomie.
Gastro-groetjes, Liana
  • Italiaans
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roel De Weerd

Beter is er niet

za 15 december 2018

Rudi Linhart

Zoals we jullie kennen: top gerechten, aangename smaken, mooie presentatie, super genoten!

vr 23 november 2018

Dominique Lenaers

Fa en Liana, zonder meer twee van de beste vrienden die ik ooit gekend heb in mijn leven, gaan voor topkwaliteit. ze leggen al 30 jaar een ongeëvenaarde passie aan de dag voor hun vak. Je hoeft dan ook niet te twijfelen aan hun kwaliteit: die is gewoon van het hoogste niveau! Doordat zij al zoveel jaren ervaring hebben en in de loop van de jaren twee prachtige dochters hebben bijgekregen :), die nu ook meedraaien in de zaak en daar terecht fier over zijn, loopt de service, het aanbrengen van de gerechten, het voorstellen van de gerechten, het bedienen zelf, gewoon perfect. Fa die de gerechten in de keuken bereidt, als één van de beste top-chefs die ons land kent, Liana, Alessia en Moira die de bediening doen met een gratie en professionaliteit om u tegen te zeggen: hier kunnen veel andere restaurants een puntje aan zuigen! Chapeau voor jullie, het was weer fantastisch!! Dominique.

za 03 november 2018

Danny Exelmans

Top. De bierdegustatie is ook een aabrader. Op naar de volgende 30

vr 02 november 2018