account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cucinamarangon

Cucinamarangon

Reeds 25 jaar ontvangen Fabio en ik onze gasten met zuiderse zwierigheid. Op het bord komen
eigentijdse creaties met als basisinspiratie de keuken uit de Veneto en Noordoost-Italië.

Het doel: eenvoudige, lekkere gerechten die alle aan hetzelfde strakke criterium voldoen: de intrinsieke kwaliteit van het basisproduct moet onberispelijk zijn !
Zo is ons ‘Cucinamarangon’ uitgegroeid tot één van dé referenties in Vlaanderen en Nederland wat betreft de échte Italiaanse gastronomie.
Gastro-groetjes, Liana
  • Italiaans
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jens Anthonis

Over kwaliteit en service gesproken is dit een echte topper! Na ons zoveelste bezoek doen ze ons nog even hard verrassen als de eerste dag dat we er kwamen! De gerechten zijn keer op keer superieur met een kwaliteit die op en top is! De smaken combinaties zijn uniek maar een echte belevenis voor al uw zintuigen. Over de wijn gesproken. De wijnkaart is helemaal veranderd maar ook nu zijn ze allemaal van top kwaliteit en voor iedereen is er wel een die in zijn smaak valt. En als je niet weet wat te kiezen vraag je het gewoon aan de 2 toppers van uitbaters . Zij weten altijd wat er het beste bij past en kunnen aan jou smaak afleiden wat voor je de beste rode,witte,rosé of zelfs mousserende wijn is!! Een zaak met een klasse van 3 sterren dus!!!!!

za 09 maart 2019

E. uit Merksplas

Super lekker gegeten & heel vriendelijk bediend!

vr 01 maart 2019

William Nelissen

Geweldig vriendelijk en lekker!

di 29 januari 2019

Sandra Coolen

Eindelijk zijn we er geraakt! We hebben enorm genoten van onze avond. Jullie enthousiasme is geweldig. Oog én oor voor "details". Zoveel huisgemaakt lekkers, van het begin van de maaltijd tot de allerlaatste koekjes. De korte (vakantie) praatjes waren ontzettend amusant! We komen heel graag terug naar Cucinamagangon. Bravo aan het ganse team en la mama della casa <3

vr 25 januari 2019