account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

d'afspanning

d'afspanning

Met restaurant d’afspanning is Beernem een culinaire parel rijker.

Joost Meire en Heidi Dewitte werkten jarenlang met engelengeduld aan de renovatie van dit 18deeeuws beschermd gebouw. Het resultaat oogt fraai, met een geslaagde mix van authentieke elementen en een modern interieur. Van oudsher was d’afspanning een plaats waar mens en dier tot rust kwamen en krachten opdeden voor de verre tocht.

Vandaag komen mensen naar d’ afspanning om te genieten van de fijne keuken van chef Joost. Hij doorliep een mooi parcours met werkervaring in Oud Sluis en Manoir Stuyvenberg. Joost kiest voor een hedendaagse Frans-Belgische keuken, waarin hij zijn eigen persoonlijke ideeën verwerkt. Naast de middaglunch op weekdagen is er ook een maandelijks wisselend menu.
In het restaurant genieten de gasten van de attente en fijngevoelige bediening van gastvrouw Heidi. Neem zeker het aperitief in de stemmige voutekamer en bij mooi weer is het terras bijzonder uitnodigend. Vermeldenswaard is ook de vriendelijk geprijsde wijnkaart met tal van goede referenties.

d’afspanning ligt aan het rond punt in de oude dorpskern van Beernem.

© Bistronomie
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Bistronomie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Linda Hallaert

Zeer lekker; goede prijs-kwaliteit verhouding, mooie presentatie, zeer vriendelijke bediening. Schitterend!

za 07 september 2019

M.

Subliem zoals altijd.

vr 16 augustus 2019

Erwin Dhelft

Je voelt je thuis, van bij de ontvangst die super vriendelijke was, over het aperitief (de alcohol vrije cosmopolitan is zeker aan te bevelen, alsook hun uitgebreide gin kaart) tot aan het hoofdgerecht (de côte à l'os is iedere keer voor mij de winnaar,hoe die gebakken is naar wens en geserveerd, het vlees smelt op je tong), maar tevens de griet als vervanger voor de zeetong was super! Om t eindigen is de ananas ook super als afsluiter! een werklijk geslaagde lunch ! dank aan het keuken en zaal team !

do 15 augustus 2019

K. uit Ardooie

Het was een heerlijke lunch! In een prachtige setting! Het is iets duurder, maar je krijgt absoluut waar voor je geld!

do 08 augustus 2019