account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

d'afspanning

d'afspanning

Met restaurant d’afspanning is Beernem een culinaire parel rijker.

Joost Meire en Heidi Dewitte werkten jarenlang met engelengeduld aan de renovatie van dit 18deeeuws beschermd gebouw. Het resultaat oogt fraai, met een geslaagde mix van authentieke elementen en een modern interieur. Van oudsher was d’afspanning een plaats waar mens en dier tot rust kwamen en krachten opdeden voor de verre tocht.

Vandaag komen mensen naar d’ afspanning om te genieten van de fijne keuken van chef Joost. Hij doorliep een mooi parcours met werkervaring in Oud Sluis en Manoir Stuyvenberg. Joost kiest voor een hedendaagse Frans-Belgische keuken, waarin hij zijn eigen persoonlijke ideeën verwerkt. Naast de middaglunch op weekdagen is er ook een maandelijks wisselend menu.
In het restaurant genieten de gasten van de attente en fijngevoelige bediening van gastvrouw Heidi. Neem zeker het aperitief in de stemmige voutekamer en bij mooi weer is het terras bijzonder uitnodigend. Vermeldenswaard is ook de vriendelijk geprijsde wijnkaart met tal van goede referenties.

d’afspanning ligt aan het rond punt in de oude dorpskern van Beernem.

© Bistronomie
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Bistronomie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Yves Vuylsteke

Zeer genoten van een uitstekende lunch met kwalitatieve producten in een aangenaam en verzorgd kader. We komen zeker terug!

do 09 augustus 2018

C. uit Oostkamp

Bij het binnenkomen werden we vriendelijk ontvangen en naar het prachtig terras gebracht. Het lekkere hapje van brokkelkaas ,geserveerd met het aperitief,de maandmenu en de wijn waren heel lekker . Ook de bediening en de service ( mevrouw kwam eigenhandig de parasol verschuiven toen de zon te warm werd voor een van onze gasten) waren eersteklasse! We komen hier zeker terug!

di 07 augustus 2018

Caroline Delzongle

Was een zonnige dag, de terras is een echte aanrader, we hebben de lunch genomen : prima, super waar voor je geld ! was echt lekker, we komen ZEEEEKER TERUG ! N.B. : jullie 'uniform' van de drie dames die het opdienen verzorgden, de t'shirts vond ik een pluspunt !... soms zijn ook eenvoudige dingen de dingen die dat ietsje meer maken. DOE zo verder !

di 31 juli 2018

Dumon-Kerkove Bvba

Er wordt steeds gewerkt met kraakverse producten! Altijd lekker!

di 31 juli 2018