no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

d'afspanning

d'afspanning

Met restaurant d’afspanning is Beernem een culinaire parel rijker.

Joost Meire en Heidi Dewitte werkten jarenlang met engelengeduld aan de renovatie van dit 18deeeuws beschermd gebouw. Het resultaat oogt fraai, met een geslaagde mix van authentieke elementen en een modern interieur. Van oudsher was d’afspanning een plaats waar mens en dier tot rust kwamen en krachten opdeden voor de verre tocht.

Vandaag komen mensen naar d’ afspanning om te genieten van de fijne keuken van chef Joost. Hij doorliep een mooi parcours met werkervaring in Oud Sluis en Manoir Stuyvenberg. Joost kiest voor een hedendaagse Frans-Belgische keuken, waarin hij zijn eigen persoonlijke ideeën verwerkt. Naast de middaglunch op weekdagen is er ook een maandelijks wisselend menu.
In het restaurant genieten de gasten van de attente en fijngevoelige bediening van gastvrouw Heidi. Neem zeker het aperitief in de stemmige voutekamer en bij mooi weer is het terras bijzonder uitnodigend. Vermeldenswaard is ook de vriendelijk geprijsde wijnkaart met tal van goede referenties.

d’afspanning ligt aan het rond punt in de oude dorpskern van Beernem.

© Bistronomie
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Bistronomie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Geert Debruyne

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Een aangename sfeer. Ze zijn zeer attent voor mensen met allergieën ! opvallend is dat ze veel moeite doen om ook iets lekkers aan te bieden aan hen die niet alles verdragen . Wij kozen voor de zeebaars , deze was super lekker is een zeker aanrader!

vr 25 mei 2018

A.

Vlotte bediening met de glimlach. Het eten was zeer lekker en de kleine extra's bij de aperitief zijn een leuke extra service. Voor herhaling vatbaar!!

do 24 mei 2018

K. uit Beernem

Heel lekker gegeten zoals gewoonlijk. Super ontvangst zoals altijd.

do 10 mei 2018

C.

Wij waren uitermate tevreden. 👍

do 10 mei 2018