account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Danel

Danel

Danel is het restaurant onder het dak van TivoliVredenburg. Of je nu zin hebt in een lunch of uitgebreid diner na een concert of avond uit of in een ongedwongen en informele sfeer wilt napraten met een goed glas wijn en oesters: bij Danel heb jíj de regie in handen. De kaart bestaat zowel uit kleine gerechtjes die je kunt mixen en matchen als voor-, hoofd- en nagerechten van normale grootte. Schuif gezellig aan op één van de comfortabele rode banken, neem plaats aan de grote en gezellige bar in het midden of kies, bij mooi weer, een plekje op het grote terras op het zuidwesten en proef de vele klassieke en moderne Franse gerechten op de kaart.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.7

Gemiddelde score

  • 7.6/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mieke Reuser

Heerlijk gegeten, nog heel lang lekker buiten in het zonnetje gezeten en súpervriendelijke bediening!

do 01 augustus 2019

Ton van Hove

Afgelopen vrijdag weer eens bij Danel gegeten. Het was jammergenoeg veel te warm om op het terras te gaan zitten. Binnen heeft men een en ander veranderd. Het restaurant kan nu d.m.v gordijnen in twee gedeelten verdeeld worden. Het wordt daardoor meteen een stuk gezelliger als het, zoals vrijdag, niet zo druk is We hebben heerlijk gegeten. Roodbaarsfilet en aardbeien met ijs toe. Prima bediening, uitstekende wijnen. Een erg leuke avond. Tot de volgende keer.

vr 26 juli 2019

M.

Ontzettend leuk en spontaan personeel! Lang geleden dat ik zo leuk geholpen ben in Utrecht.

do 11 juli 2019

Duif Van Duivenbode

personeel was super vriendelijk; “we’ll be back” Groeten Duif

do 06 juni 2019