account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Danel

Danel

Danel is het restaurant onder het dak van TivoliVredenburg. Of je nu zin hebt in een lunch of uitgebreid diner na een concert of avond uit of in een ongedwongen en informele sfeer wilt napraten met een goed glas wijn en oesters: bij Danel heb jíj de regie in handen. De kaart bestaat zowel uit kleine gerechtjes die je kunt mixen en matchen als voor-, hoofd- en nagerechten van normale grootte. Schuif gezellig aan op één van de comfortabele rode banken, neem plaats aan de grote en gezellige bar in het midden of kies, bij mooi weer, een plekje op het grote terras op het zuidwesten en proef de vele klassieke en moderne Franse gerechten op de kaart.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

6.8

Gemiddelde score

  • 6.8/10   Kwaliteit
  • 7.1/10   Service
  • 6.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hans Boomsma

Wij werden uiterst gastvrij ontvangen en naar een lafeltje op een leuk plekje geleid. Daar kregen we direct veel aandacht van een heel lief meisje. De glazen wijn en de spijskaart werden vlot gebracht en de keuze was voldoende ruim. Misschien had de wachttijd tussen voor- en hoofdgerecht iets langer mogen zijn. Aan de andere kant hebben theaterbezoekers vaak minder tijd dan wij die avond. Wij arriveerden om 18.45 u en ons concert begon om 21.00 u en we waren al om 20.00 uur klaar met eten. Een volgende keer komen we wel wat later. Verder niets dan lof!

za 23 maart 2019

R.

Na een vriendelijke ontvangst, de gevraagde wat rustigere tafel; vlotte heel vriendelijke bediening. Van het menu was de flammkuchen uitstekend, de salade niet verrassend. De pot-au-feu was heel goed, jammer dat daar geen groente bij was. Het tempo was prima. Een uitstekende eetgelegenheid, als je 's avonds nog andere bezigheden hebt (in ons geval een concert).

za 23 maart 2019

A.

Lekkere hapjes om te delen. Vriendelijk personeel

vr 22 maart 2019

Jos van der Ploeg

Voor ons concert van Loreena McKennitt heerlijk gegeten bij Danel. Het is een geruststellende gedachte dat er rekening wordt gehouden met het concertbezoek zodat je zelf niet op de tijd hoeft te letten. Het eten was heerlijk en de bediening was dik in orde. Eén klein minpuntje: het theatermenu is een keuzemenu dat bestaat uit maar twee voor, hoofd en nagerechten. Mijn inziens zou dit best iets uitgebreider zijn....

za 16 maart 2019