account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Beejekurf

De Beejekurf

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
  • Afhalen
  • Delivery
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kiepke Hendriks

Het waren weer bijzondere kleine mooie Cadeautjes, erg smaakvol.

ma 12 oktober 2020

J.

Het was weer top!

za 10 oktober 2020

H.

Wij zijn weer verwend door Mathijs en het hele team

vr 02 oktober 2020

E. uit Venray

Zeer goede ontvangst met inachtneming van de Corona regels. Voordat je binnen gaat wordt vriendelijk verzocht de handen te ontsmetten. Normaliter neemt het bedienend personeel je jas aan maar in dit geval mochten we hem zelf in de kast hangen. Ze hebben transparante mondkapjes voor wat prettig is met communiceren. De afstand van de tafels is ruim voldoende en zoals we gewend zijn is er vriendelijk personeel en zijn de dranken en spijzen verrukkelijk. Zeker een aanrader om je heerlijk te laten verwennen. Ook in deze ‘bijzondere’ Coronatijd!

do 01 oktober 2020