no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

De Beejekurf

De Beejekurf

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

Frank Welten

het was zoals altijd helemaal Top!

vr 18 mei 2018

M.

Een gezellige sfeer, betrokken, kundig en enthousiast personeel met bovenal creatief en voortreffelijk eten. Kortom: een recept voor een heerlijk avondje. Mathijs en crew, bedankt !! Carry, Jantiena, Albert en Marc

zo 13 mei 2018

Carin Gijsen

Samen met mijn dochter super verwend en heerlijk genoten van ons Moederdag asperge menu!

zo 13 mei 2018

E. uit Venray (Leunen)

We hebben genoten. Gezellig en alle gerechten waren heerlijk.

zo 06 mei 2018