Resengo - Reserveer bij De Beejekurf in Venray friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Beejekurf

De Beejekurf

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

E.

Het vier gangen verrassingsmenu was voortreffelijk. Mooie ingrediënten en smaken. Prachtig opgediend en een uitstekende service! Echte aanrader, wij hebben een heerlijke avond gehad!

Vr 09 maart 2018

L.

Al vaker geweest. Prettige sfeer, heerlijk eten. Voel me echt welkom. Kom er graag terug.

Za 03 maart 2018

Anoniem Arts

Heerlijke gerechten met een sublieme bereiding, vergezeld van een mooie selectie begeleidende wijnen. En dat alles in een sfeervolle setting. Een heerlijke avond uit.

Do 01 maart 2018

Jos Rijt, van de

we hebben heerlijk genoten, en gaan zeker vaker genieten

Vr 23 februari 2018