account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Beejekurf

De Beejekurf

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Heerlijk om er eindelijk weer eens te zijn! Altijd genieten!

zo 09 mei 2021

E.

Fantastic moederdag menu, genoten van het intieme terras met heerlijke wijn.

zo 09 mei 2021

Mayke ten Pierik

De beejekurf sleept ons met zijn heerlijke gerechten door de coronatijd heen... altijd verrassend, mooie gerechten met intense smaakbeleving. De beejekurf thuis - een dineetje - is maximaal resultaat met minimale inspanning!

za 30 januari 2021

E.

We hebben heerlijk gegeten van het 4-gangenmenu. Kwaliteit is heel goed. Prijs/kwaliteit is uitstekend alsook de service van het thuisbezorgen. Alles zit keurig verpakt en de beschrijving voor de bereiding is heel duidelijk

za 30 januari 2021