accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Beejekurf

Contact

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 9.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lut Desramault

Dank voor de verwenning. Gastronomisch smaakvol puur met prima ingrediënten en liefde bereid en gepresenteerd!

zo 12 maart 2023

Jacqueline 1a Leenen

Vriendelijke bediening perfect eten. Enthousiaste groep medewerkers.

za 11 maart 2023

Rein Dupont

In één woord: heerlijk

za 11 maart 2023

Ilse Maas

Het is lang geleden dat we ergens zo in de watten gelegd zijn. Het restaurant is ruim opgesteld, de stoelen zaten heerlijk, het eten was erg goed en de porties zijn perfect op elkaar afgestemd. Daardoor ga je met een dikke glimlach en een heerlijk vol gevoel naar huis.

vr 10 maart 2023