account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Beejekurf

De Beejekurf

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stan Rutten

Heerlijk gegeten en lekkere wijntjes gedronken. Hadden een top avond bij De Beejekurf.

vr 24 juni 2022

Bert van Loen

Gastvrije ontvangst en service gedurende ons verblijf. Mooie gerechten en amuses, verfijnde smaken. Fijn dat er ook wat leukere “open” wijnen beschikbaar zijn.

do 23 juni 2022

J.

Heerlijk, gebalanceerd verrassingsmenu met lekkere huiswijn geserveerd door uitstekende bediening in een sfeervol ingerichte locatie.

do 23 juni 2022

Jan Jan Hol

Hartelijke ontvangst en een zeer goed samengestelde lunch

zo 19 juni 2022