account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Broodbrouwers

De Broodbrouwers

Waar Bier & Brood Mensen Verbinden

Als gast bij De Broodbrouwers kan je in onze bistro heerlijk genieten van een hapje en een drankje terwijl je van bovenaf op de bakkerij kijkt waar op ambachtelijke wijze Lekker Brood wordt gebakken bestaande uit 100% biologische grondstoffen.

De Broodbrouwers is gevestigd aan de Dintelstraat 46, serveert ontbijt, lunch en diner en biedt ongeveer 100 zitplaatsen, een chef’s table en een zonnig terras. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de fervent borrelaar die houdt van overheerlijke borrelhappen naast een glas wijn of speciaalbier met een sterk verhaal. We bieden voor ieder wat wils, van alcoholvrij (-arm) tot cocktails, van speciaalbieren tot heerlijke wijnen, van brood tot koolhydraatarm en van vlees tot vis en ook vega uit onze open keuken.

De sociale missie van De Broodbrouwers luidt dat we in zowel de bistro als in de bakkerij meer dan 60 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan willen helpen. Deze groep mensen is vaak niet in staat om zelfstandig een baan te vinden, laat staan een baan te behouden. Onze organisatie heeft al ruim 5 jaar ervaring met het succesvol begeleiden en inzetten van deze doelgroep.
  • WiFi
  • Ander
  • Terras
  • € 0 - 25