account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Brouwerij

De Brouwerij

15 september 2017 hebben wij de deuren van Brasserie de Brouwerij open gedaan.

Interieurarchitect Ex Interiors heeft in samenwerking met ons de klassieke elementen van pand en interieur gecombineerd met eigentijds meubilair en aankleding. Wij zijn er blij mee en hopen dat het ook u bevalt!

Uw gastvrouw is bedrijfsleidster Linda Hofstede, die van nature goedlachs is en met kennis van wijnzaken zich over u zal ontfermen. Onze keuken is in handen van chef-kok Arco Prijn die een gevarieerde kaart heeft samengesteld met voor ieder wat wils. En…zoals het in een echte brasserie hoort kan niet alleen ’s avonds maar ook overdag uit de gehele kaart worden gekozen.

Geniet en wees welkom,

Wiete van den Tempel, Sanne van den Tempel en Arco Prijn
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Annabelle van Roosmalen

We zijn weer zeer aangenaam verrast door de fijne smaak van de gerechten. De brioche met eendelever was echt lekker. De eendelever had een hard kortsje en was boterzacht van binnen. De geconfijte appelplakjes waren er een feestje bij. We hebben heerlijk gegeten. De aanbevolen wijn maakte het gerecht helemaal af.

zo 26 juli 2020

Michael Bosch

Wat een heerlijk eten en een super gastvrije bediening.

zo 26 juli 2020

M.

We hebben met zijn drietjes genoten van een heerlijk 12-uurtje lunch en een uitsmijter die meer dan voortreffelijk was! De bediening was zoals altijd goed en heel vriendelijk en de ambiance straalt ook met de prachtige glazen schermen in Covid-19 tijd zoveel sfeer uit!! We waren er echt even gezellig tussenuit.... Dank jullie wel!!

za 25 juli 2020

Marije Koek

Heerlijk gegeten!

za 04 juli 2020