account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Grilloir

De Grilloir

De Grilloir is een bistro - restaurant gelegen ten noorden van de Brugse binnenstad vlak naast de ringweg. In het charmant kasteeltje, ademt het interieur met de centrale grill een ambachtelijke huiselijke sfeer. Ook het gezellige zomerterras in provençaalse stijl nodigt uit tot smakelijk tafelen in open lucht.

Met passie en oog voor kwaliteit opteren wij voor dagverse gerechten, geserveerd aan een democratische prijs. Onze grillades worden naar wens bereid op onze centrale grill. Ook pasta’s en salades staan op onze gevarieerde menukaart. We bieden ook een aantal voordelige keuzemenu's aan. De uitgebreide wijnkaart biedt een aangepaste wijn voor elk gerecht en elk budget. Tijdens de week is er elke dag een lunch aan €14,00.

We hopen van harte u binnenkort te mogen verwelkomen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Zarren

Top team die de benen van onder hun lijf lopen om je een super avond te bezorgen. Niet opdringerig, alles verloopt rustig en de verschillende gerechten komen niet snel snel, wat wij super vonden zodat we konden nagenieten tussen de verschillende gerechten. We are fan!!!

za 20 oktober 2018

G.

Heel goed 👍

za 13 oktober 2018

Paul Verplancke

Pineau, carpaccio, scampis en een merengue paddestoel. Alles heeeeerlijk in een super aangenaam kader. Wordt vervolgd..

vr 12 oktober 2018

W.

Kwalitatieve producten worden op een heerlijke wijze klaargemaakt. Het eten wordt goed geserveerd met tafelbediening tijdens de maaltijd. De klant staat hier duidelijk centraal, personeel is klantgericht en heel vriendelijk. Dit alles in een mooi kader en een ontspannen sfeer. Een aanrader!

vr 05 oktober 2018