account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Saffraan

de Saffraan

Restaurant De Saffraan in Amersfoort is gevestigd op de "Hoop op Welvaart". Een 100 jaar oude klipper die volledig omgebouwd is tot restaurant. In augustus 2007 zijn de deuren geopend.

Smaak, geur, liefde, passie, gedreven, gezellig, verwennen, lachen, hartstocht, plezier, leven, genieten, natuur, eten, creatief, drinken... Dit zijn de dingen waarom het team van De Saffraan zo ontzettend veel houdt van het horeca-vak.

Wil je dit zelf ervaren? Reserveer dan nu een tafel bij De Saffraan in Amersfoort.
  • 1 *
  • Afhalen
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Trompert

Heerlijk gegeten, sublieme gastvrouw op toplocatie. Met een koel briesje op het dek genieten van mooie gerechten, goede wijn en fraai uitzicht.

za 01 augustus 2020

J.

Erg lekker gegeten.

di 28 juli 2020

G.

Wij hebben nergens anders zó lekker gegeten! Mijn man en ik houden van kwaliteit eten en gaan vaak uiteten. We wilden last minute naar een Michelin ster restaurant gaan, maar veel waren al vol. Wij hadden eerst geen hoge verwachtingen van Saffraan, omdat we zagen dat Saffraan ook aan Groupon deals deden, plus ze hadden nog plek dezelfde dag. Maar die woorden neem ik direct terug. Want wat was het eten verrukkelijk! Echt elk gerecht was subliem! De structuur van knapperig en romig en de Juiste balans per gerecht van zoet, zout en zuur.. wat smaaksensatie..! Ook was ik verbaasd over de prijs van de menu’s. Voor zulk kwaliteit eten is het niet duur. Hier komen we zéker weten terug!! Ook complimenten voor het vriendelijk personeel, die voldoende afstand hield, waardoor het voor ons écht een mooie ontspannende avond was. Bedankt voor deze ervaring en tot snel weer!

za 25 juli 2020

Philip Senden

Verrukkelijk gegeten, zoals altijd!

za 18 juli 2020