account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Saffraan

de Saffraan

Restaurant De Saffraan in Amersfoort is gevestigd op de "Hoop op Welvaart". Een 100 jaar oude klipper die volledig omgebouwd is tot restaurant. In augustus 2007 zijn de deuren geopend.

Smaak, geur, liefde, passie, gedreven, gezellig, verwennen, lachen, hartstocht, plezier, leven, genieten, natuur, eten, creatief, drinken... Dit zijn de dingen waarom het team van De Saffraan zo ontzettend veel houdt van het horeca-vak.

Wil je dit zelf ervaren? Reserveer dan nu een tafel bij De Saffraan in Amersfoort.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

het was een perfecte harmonie van presentatie en van smaken

za 14 maart 2020

F. uit Cadzand

Wat hebben wij ontzettend lekker gegeten! We komen zeker terug! Ambiance fantastisch, service fantastisch....... kortom..... alles fantastisch!

za 14 maart 2020

Marlie Klaasen

We hebben een heerlijke avond gehad bij de Saffraan. 5 gangen diner met bijpassende wijnen. Fijne bediening en lekker eten in een sfeervol restaurant. Er wordt gevraagd of je het bestek opnieuw wil gebruiken, we waren nieuwsgierig naar de rede hiervan. Vanuit de Franse keuken een prima initiatief op het gebied van duurzaamheid. Top!

za 07 maart 2020

A.

Dit was ons eerste diner hij de saffraan. We hebben genoten van het 5 gangen verrassing diner. Heel erg lekker, verrassende smaken, die ook weer heel goed samen gingen. De wijnen werden bij elke gang toegelicht en pasten goed bij de gerechten. Absoluut een aanrader en ook de moeite waard. Alle gerechten zijn een genot voor zowel kond als oog!

za 07 maart 2020