account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Saffraan

de Saffraan

Restaurant De Saffraan in Amersfoort is gevestigd op de "Hoop op Welvaart". Een 100 jaar oude klipper die volledig omgebouwd is tot restaurant. In augustus 2007 zijn de deuren geopend.

Smaak, geur, liefde, passie, gedreven, gezellig, verwennen, lachen, hartstocht, plezier, leven, genieten, natuur, eten, creatief, drinken... Dit zijn de dingen waarom het team van De Saffraan zo ontzettend veel houdt van het horeca-vak.

Wil je dit zelf ervaren? Reserveer dan nu een tafel bij De Saffraan in Amersfoort.
  • 1 *
  • Afhalen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Victor Van veen

Echt fantastisch.....wat een geweldige avond hebben wij gehad

za 26 september 2020

E. uit Maastricht

Het was gewoon perfect.

za 12 september 2020

J. uit vELDEN

De embiance is top, de smaak combinaties. Zijn gewoon heerlijk, een feest in je mond. De bijpassende wijnen ook erg lekker. We hadden een geweldige avond.

di 08 september 2020

Anita van der Lem

Wat was het een feestje om bij jullie te eten! We hadden voor een 5-gangen menu gekozen die we uitgebreid hebben met een kaasplankje. De smaakcombinaties bij alle gerechten waren fantastisch. De wijnen bij de gerechten smaakten ook heerlijk. Alles klopte gewoon. Leuk om op een boot te eten. Eenmaal binnen heb je niet het idee meer dat je op een boot zit. Jammer dat we niet in de buurt wonen, want dan zouden we zeker vaker terug komen.

vr 04 september 2020