account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Saffraan

de Saffraan

Restaurant De Saffraan in Amersfoort is gevestigd op de "Hoop op Welvaart". Een 100 jaar oude klipper die volledig omgebouwd is tot restaurant. In augustus 2007 zijn de deuren geopend.

Smaak, geur, liefde, passie, gedreven, gezellig, verwennen, lachen, hartstocht, plezier, leven, genieten, natuur, eten, creatief, drinken... Dit zijn de dingen waarom het team van De Saffraan zo ontzettend veel houdt van het horeca-vak.

Wil je dit zelf ervaren? Reserveer dan nu een tafel bij De Saffraan in Amersfoort.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pascal Heithuis

Uitstekende uitgebalanceerde mix van gerechtjes met bijpassende wijn.

za 13 juli 2019

Reevy Dalebout

Heerlijk gegeten, mooie gerechten, fijn personeel. Het was een zakelijk diner met Amerikanen en het personeel pakte het haarfijn op door vloeiend in het Engels over te gaan. Ook aan een dekentje werd gedacht nadat het wat frisser werd. Mooie ambiance.

do 11 juli 2019

Reinoud Hom

Met een groep van 11 personen gegeten. 7 gangen en wijn arrangement. Eten was uitstekend, prima porties, mooi gepresenteerd en erg smaakvol. Personeel was relaxed, attent en snel. Buiten op het dek gegeten en later naar binnen gegaan voor het toetje. De Roef is een mooie aparte ruimte voor groepen.

vr 05 juli 2019

Marielle De jong

Altijd weer een fantastische smaak belevenis! Wat een heerlijke ervaring weer met prachtig weer en op het dek kunnen lunchen.

za 22 juni 2019