account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Saffraan

de Saffraan

Restaurant De Saffraan in Amersfoort is gevestigd op de "Hoop op Welvaart". Een 100 jaar oude klipper die volledig omgebouwd is tot restaurant. In augustus 2007 zijn de deuren geopend.

Smaak, geur, liefde, passie, gedreven, gezellig, verwennen, lachen, hartstocht, plezier, leven, genieten, natuur, eten, creatief, drinken... Dit zijn de dingen waarom het team van De Saffraan zo ontzettend veel houdt van het horeca-vak.

Wil je dit zelf ervaren? Reserveer dan nu een tafel bij De Saffraan in Amersfoort.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Remco van Kranenburg

Heerlijk exclusief eten met exelente bediening.

vr 22 maart 2019

J. uit Maarssen

Al mijn volwassen gasten (8) hebben mij bedankt voor de uitstekende lunch, zij waren zeer positief over de smaken van de gerechten, alsook over de opmaak. Mijn 2,5 jarige kleinzoon at met de drie gangen mee en maakte steeds gebaren van dit is lekker. Zelf heb ik zeer genoten van alle drie gerechten, binnen de harmonieuze smaken een verfijnde smaakdiversiteit, aangevuld met bijpassende wijnen die nog meer smaakkleur gaven aan het gerecht.

za 16 maart 2019

Rob Van der Vliet

Wederom een hele fijne avond gehad. Prijs / kwaliteit is uitstekend.

za 02 februari 2019

E.

Genoten van een heerlijke lunch op sterniveau met een vlotte, aangename bediening aan tafel (ook vanuit de keuken). Combinatie van verschillende ingrediënten was top!

za 02 februari 2019