no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Secretaris

de Secretaris

In De Secretaris, een prachtig, historisch herenhuis in het centrum van Overpelt, is een comfortabel hotel gehuisvest.

De Secretaris heeft tien kamers met volledige hotelservice waarvan twee kamers familiekamers zijn voor vier personen. In de morgen kunt u hier genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de geurende koffie en thee u een mooie start geven van de dag. Het is een gastvrij en zeer aangenaam hotel dat voor iedereen toegankelijk is. Het herenhuis waar het hotel in is verrezen, dateert van eind 1800 toen oud-gemeentesecretaris Berben met zijn gezin als eerste bewoners de villa betrok. Zowat alles wat achter de voorgevel zat, is eruit gehaald en in de plaats is een bijzonder hotel voortgekomen met volledige hotelservice. Verder vindt u hier een gastronomische bistro, een terras en een patio met groen decor. Ook is er een hedendaagse wijnbar met een grote keuze uit wereldwijnen en ruimte om rustig te vergaderen. Overpelt heeft de toerist heel wat te bieden, bovendien is het uitgebreide fietsennetwerk ideaal om tot rust te komen en te genieten van de natuur.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Overpelt

Je voelt er je heel op je gemak. Er heert kalmte in de zaal en bij het personeel. Het eten kan men ook niets op aanmerken. Meer als genoeg en top producten!

za 07 april 2018

Danny Boonen

Voor ons was en is de Secretaris een prachtig hotel met een mooie kamer en een uitstekende service. Het personeel was zeer vriendelijk. Het eten en drinken in het restaurant waren "TOP" - 10/10!!!! Zeker een aanrader! Wij komen in ieder geval nog eens terug.

za 31 maart 2018

J. uit Lommel

Wat een service, wat een kwaliteit. De vriendelijkheid van het personeel was onbeschrijfelijk. Het eten was bijzonder goed. Het is zeker een aanrader voor iedereen.

za 17 februari 2018

Christof Aendekerk

top, zeer leuke plek, wij komen hier heel graag. altijd lekker eten en een top bediening. doe zo verder, en tot binnenkort.

vr 02 februari 2018