account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Secretaris

de Secretaris

In De Secretaris, een prachtig, historisch herenhuis in het centrum van Overpelt, is een comfortabel hotel gehuisvest.

De Secretaris heeft tien kamers met volledige hotelservice waarvan twee kamers familiekamers zijn voor vier personen. In de morgen kunt u hier genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de geurende koffie en thee u een mooie start geven van de dag. Het is een gastvrij en zeer aangenaam hotel dat voor iedereen toegankelijk is. Het herenhuis waar het hotel in is verrezen, dateert van eind 1800 toen oud-gemeentesecretaris Berben met zijn gezin als eerste bewoners de villa betrok. Zowat alles wat achter de voorgevel zat, is eruit gehaald en in de plaats is een bijzonder hotel voortgekomen met volledige hotelservice. Verder vindt u hier een gastronomische bistro, een terras en een patio met groen decor. Ook is er een hedendaagse wijnbar met een grote keuze uit wereldwijnen en ruimte om rustig te vergaderen. Overpelt heeft de toerist heel wat te bieden, bovendien is het uitgebreide fietsennetwerk ideaal om tot rust te komen en te genieten van de natuur.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Een prachtige ontdekking voor ons in het rustige overpelt dat niet van veel restaurants voorzien is. We namen het verrassingsmenu. Een goed gesprek bij het bestellen vermeed onaangename verrassingen en wat we geserveerd kregen was verrassend lekker en helemaal naar onze smaak. De wijn werd rijkelijk ingegoten en van goede kwaliteit. Een opvallend detail was wel de akoestiek in de zaal, de gesprekken rond ons klonken heel luid, maar dat was geen spelbreker. Verder sympathieke Limburgse gastvrijheid. Een echte aanrader.

za 08 februari 2020

P. uit Hamont-Achel

Een welkom alsof we bij goede vrienden thuis onthaald werden: echt 'hostmanship'. Een diner waar alles goed zat: met complimenten aan de chef. Een bediening die vriendelijk, warm en op geen enkel moment als opdringerig werd aangevoeld. En altijd leuk als je zelf een compliment krijgt van je gasten voor je keuze voor dit restaurant. Dus herhaling zit er zeker in.

do 16 januari 2020

S. uit Achel

Wij hebben heerlijk gegeten. Goede (kleine) hoeveelheden, kwaliteit was top, net zoals de bediening. Een aanrader!

vr 10 januari 2020

Annick Clymans

Zeer lekker eten en super toffe en vriendelijke bediening!

do 19 december 2019