account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Farmasie

De Farmasie

een recept dat om kwaliteit draait. samen met frisheid en versheid één van de belangrijkste ingrediënten van onze keuken.

we bieden u een aangename sfeer, seizoens- en streekgebonden producten, en een gevarieerde kaart met maandelijks wisselende suggesties die huisgemaakt zijn.

in onze enotheek vindt u een divers aanbod aan wijnen per glas, waarvan u bij mooi weer ook op ons tuinterras ten volle kan genieten.

daarnaast organiseren we regelmatig geanimeerde thema-avonden waarbij onze leveranciers en hun producten in de schijnwerper worden gezet. we zijn op trots op wat we mede dankzij hen op uw bord en in uw glas kunnen toveren.

de farmasie staat al jaren met een zeer gepassioneerd team achter al deze waarden en we mochten dit dan ook beloond zien met een notering in de culinaire gids ‘gault millau’. een geweldige motivatie, maar in de eerste plaats in het ùw waardering die onze grootste drijfveer is.

ook in de toekomst gaan we dus dag in dag uit voor ene smakelijke keuken en goede bediening, in een stijlvol hedendaags kader, waarbij genieten centraal staat. en in diezelfde stijl kan u eveneens bij ons terecht voor recepties & feesten, zakenmeetings- en lunches, koffietafels,…
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Krist Torfs

Gezellig restaurant. Vriendelijke service en heel lekker gegeten. Ook mooie wijnkaart. Suggestie vegetarische schotel was fantastisch.

wo 21 november 2018

Veerle Mol

Zoals gewoonlijk top

do 01 november 2018

C. uit Turnhout

Zeer lekker gegeten. Prijs/kwaliteit van de maandmenu is TOP.

wo 31 oktober 2018