account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Foyer

De Foyer

Elke Antwerpenaar kent De Foyer en de Bourla Schouwburg. In 2014 nam de zaak een nieuwe start onder leiding van het Felix Pakhuis team, dat ook hier haar gasten wil verwennen in een ongedwongen sfeer. Ontdek op zondagen én feestdagen onze royale brunch! Je kan om 10:00u en 13:00u komen brunchen.

Kom ook langs bij PIERRE op het gelijkvloers. Geniet er van geweldige lunch of kom gezellig aperitieven. Wees welkom en laat u inspireren. Open op vrijdag, zaterdag en koopzondagen van 10:00u tot 18:00u.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

Annick Heymans

Met het vriendelijke mailtje vooraf, voelden we ons écht heel welkom in de Foyer. Het personeel was heel professioneel en hartelijk. Het buffet was overvloedig , mooi van kleur en lekker van smaak. Tafeltje voor 2 en prachtige muziek als begeleiding bij het eten. Dit vonden we écht genieten. We komen zeker terug!

zo 20 mei 2018

J. uit Bertem

Het is steeds een waar genoegen om te genieten van een lekker brunch op zondag bij De Foyer. Super locatie, lekker eten, top kwaliteit en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat wil een mens nog meer en we hebben mama weer eens blij gemaakt!!!

zo 13 mei 2018

jozef krols

Vriendelijke bediening en een fantastisch vers aanbod. Voor ieders wat wils

zo 06 mei 2018

Marc Nortier

De ochtend was al onmiddellijk geslaagd door het vriendelijke en professionele onthaal. Het mooi kader en het aangeboden buffet maakten het plaatje compleet. Zeker een aanrader en een reden om terug te komen.

za 28 april 2018