account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Foyer

De Foyer

Elke Antwerpenaar kent De Foyer en de Bourla Schouwburg. In 2014 nam de zaak een nieuwe start onder leiding van het Felix Pakhuis team, dat ook hier haar gasten wil verwennen in een ongedwongen sfeer. Ontdek op zondagen én feestdagen onze royale brunch! Je kan om 10:00u en 13:00u komen brunchen.

Kom ook langs bij PIERRE op het gelijkvloers. Geniet er van geweldige lunch of kom gezellig aperitieven. Wees welkom en laat u inspireren. Open op vrijdag, zaterdag en koopzondagen van 10:00u tot 18:00u.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit edegem

We genoten van de mooie setting. Personeel dat ons ( ondanks de drukte) op een vriendelijke, relaxte manier door de middag hielp met de glimlach. Aanbod divers, wat leeg was werd aangevuld. Zeer aangename ervaring.

zo 19 januari 2020

Daniel Leemans

Een van de beste brunchen die we al hebben gehad.

zo 12 januari 2020

gerdi Lievens

Lekker en uitgebreid buffet in een mooi kader met heerlijke life muziek. Een aanrader voor jong en oud!

wo 01 januari 2020

B. uit Antwerpen

Wij hadden een geweldige nieuwjaarsbrunch met de ganse familie in een prachtig historisch kader. De sfeer was zeer gezellig en gemoedelijk met mooie aangepaste live muziek. Jong en oud heeft lekker gegeten, er was voor ieders wat wils, van oesters tot chocolade mousse.

wo 01 januari 2020