account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Foyer

De Foyer

Elke Antwerpenaar kent De Foyer en de Bourla Schouwburg. In 2014 nam de zaak een nieuwe start onder leiding van het Felix Pakhuis team, dat ook hier haar gasten wil verwennen in een ongedwongen sfeer. Ontdek op zondagen én feestdagen onze royale brunch! Je kan om 10:00u en 13:00u komen brunchen.

Kom ook langs bij PIERRE op het gelijkvloers. Geniet er van geweldige lunch of kom gezellig aperitieven. Wees welkom en laat u inspireren. Open op vrijdag, zaterdag en koopzondagen van 10:00u tot 18:00u.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc De Blanger

Alles naar wens. Een aanrader voor iedereen die in een mooi kader lekker wil brunchen. Een mooie kadotip die zijn geld waard is.

za 24 november 2018

MARTIN Franken

Een aanrader. Op en top genieten in een uniek kader. Martin en Danny Franken-Everaert

za 17 november 2018

L. uit Opglabbeek

In één woord fantastisch. Prachtige locatie. Attente, vriendelijke, snelle service en bediening. Superlekker eten met enorm veel variatie. Mooie, aangename live muziek (viool). Ik ben er ondertussen al meerdere keren komen brunchen en iedere keer is het weer even geweldig. Must-do in Antwerpen!

zo 28 oktober 2018

J.

Gezellig en mooi gebouw Heerlijk buffet Aangenaam om met 9 personen aan een ronde tafel te zitten

zo 21 oktober 2018