account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Foyer

De Foyer

Elke Antwerpenaar kent De Foyer en de Bourla Schouwburg. In 2014 nam de zaak een nieuwe start onder leiding van het Felix Pakhuis team, dat ook hier haar gasten wil verwennen in een ongedwongen sfeer. Ontdek op zondagen én feestdagen onze royale brunch! Je kan om 10:00u en 13:00u komen brunchen.

Kom ook langs bij PIERRE op het gelijkvloers. Geniet er van geweldige lunch of kom gezellig aperitieven. Wees welkom en laat u inspireren. Open op vrijdag, zaterdag en koopzondagen van 10:00u tot 18:00u.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

absoluut een aanrader ! voor herhaling vatbaar

za 20 april 2019

L. uit Lier

Fantastisch lekker gegeten in een mooi decor. Een aanrader!

za 20 april 2019

Marleen Van Mieghem

Wij hadden iets te vieren en een vriendin sprak over brunchen in Foyer, dus was het voor ons de eerste keer, spannend wat ging het worden... Wat hebben wij lekker gegeten, een fantastisch assortiment van hartig en zoet in een ongelofelijk mooi kader. Ook al waren er veel aanwezigen, verliep alles vlot en het gepraat van iedereen was niet storend zodat je toch kon genieten van de klassieke muziek op de achtergrond. Zeker een AANRADER om te doen, wij gaan nog terug.

zo 14 april 2019

Christa De Beule-De Caluwé

We waren aangenaam verrast. Zeker voor herhaling vatbaar.

zo 31 maart 2019