account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Foyer

De Foyer

Elke Antwerpenaar kent De Foyer en de Bourla Schouwburg. In 2014 nam de zaak een nieuwe start onder leiding van het Felix Pakhuis team, dat ook hier haar gasten wil verwennen in een ongedwongen sfeer. Ontdek op zondagen én feestdagen onze royale brunch! Je kan om 10:00u en 13:00u komen brunchen.

Kom ook langs bij PIERRE op het gelijkvloers. Geniet er van geweldige lunch of kom gezellig aperitieven. Wees welkom en laat u inspireren. Open op vrijdag, zaterdag en koopzondagen van 10:00u tot 18:00u.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roger Hoefkens

We waren met vrienden daar en hebben lekker gegeten in een mooi kader met gezellige live muziek. We werden zeer vriendelijke ontvangen en bediend. Het was genieten van een overvloed aan keuze. We gaan zeker nog terug!

zo 21 juli 2019

T.

Perfect

zo 21 juli 2019

Charles Kessens

Het aanbod was ruimschoots voldoende , verzorgd & gevarieerd !

zo 07 juli 2019

E. uit Kapellen

Uitstekend en verzorgd buffet! Ook een extra dankjewel aan de serveerster die speciaal voor de verjaardag van ons mama een verrassinkje in elkaar knutselde om haar in de bloemetjes te zetten. Prima service!

za 29 juni 2019