account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Markgrave

De Markgrave


Op de hoek van de Markgravelei en de Van Putlei in Antwerpen bevindt zich "De Markgrave".
In een huiselijke sfeer kan u er proeven van een Belgisch-Franse keuken met een licht Italiaans tintje. Dit restaurant, met chef Rembert Van der Straeten aan het fornuis, staat steeds garant voor huisbereide en verse producten in functie van het marktaanbod.

Tijdens de zomermaanden kan men op ons zuiders terras eveneens proeven van een frisse salade of huisbereide pasta naar keuze daarbij genietend van een heerlijk wijntje uit onze uitgebreide wijnkaart.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

V.

Lunch 2 personen op terras. Voorgerecht avocado's met garnalen, pittig gekruid, zeer fris. Dessert: heerlijk 3 vruchtensorbet. en dame blanche, 1 glas witte wijn en spuitwater, 59 eur. Redelijke prijzen en vriendelijke service. Toffe ligging.

wo 26 juni 2019

Patrick Cras

De Markgrave is een vaste waarde en heeft net iets meer cachet, zelfs voor een snelle hap. Het babykreeftje was om duimen en vingers af te likken!

do 23 mei 2019

Maurice Hoogwaerts

Wij hebben weer een nieuw super adresje leren kennen. Als wij nog eens in de buurt zijn komen wij zeker nog eens terug!

vr 15 februari 2019

Hilde Crols

Wij komen hier altijd graag terug. Het eten is lekker, de bediening correct en gemoedelijk, de prijs/kwaliteit verhouding ok. En het is gezellig zitten op goede stoelen. Wat wil een mens nog meer als je eens graag uit eten gaat!

zo 20 januari 2019