account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Markgrave

De Markgrave

Op de hoek van de Markgravelei en de Van Putlei in Antwerpen bevindt zich "De Markgrave".

Het restaurant ondergaat momenteel een facelift en dit zowel in het interieur als in de keuken. We starten eind oktober met een gloednieuwe formule. Op de kaart zullen gerechten komen met als basis Frans-Belgische keuken maar met wereldse invloeden. Ook vegetarische en vegan gerechten zullen deel uitmaken van onze kaart die de seizoenen volgt en dus regelmatig vernieuwd. RESERVEREN zal pas vanaf 23 oktober mogelijk zijn via deze website.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Lunch 2 personen op terras. Voorgerecht avocado's met garnalen, pittig gekruid, zeer fris. Dessert: heerlijk 3 vruchtensorbet. en dame blanche, 1 glas witte wijn en spuitwater, 59 eur. Redelijke prijzen en vriendelijke service. Toffe ligging.

wo 26 juni 2019

Patrick Cras

De Markgrave is een vaste waarde en heeft net iets meer cachet, zelfs voor een snelle hap. Het babykreeftje was om duimen en vingers af te likken!

do 23 mei 2019

Maurice Hoogwaerts

Wij hebben weer een nieuw super adresje leren kennen. Als wij nog eens in de buurt zijn komen wij zeker nog eens terug!

vr 15 februari 2019

Hilde Crols

Wij komen hier altijd graag terug. Het eten is lekker, de bediening correct en gemoedelijk, de prijs/kwaliteit verhouding ok. En het is gezellig zitten op goede stoelen. Wat wil een mens nog meer als je eens graag uit eten gaat!

zo 20 januari 2019