account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Den Anker

Den Anker

De unieke ligging, gelijk aan de Schelde, maakt deze locatie tot een geliefde plek. Den Anker is gevestigd in een historisch pakhuis uit 1930 waarvan de structuur behouden is gebleven. Een romantisch kader, het groen, de rust en gelijk aan de Scheldedijk gelegen maakt deze plek tot een bijzondere. zowel in de zomer als in de winter is het aangenaam vertoeven.

Of het nu is voor een bezoek aan het restaurant, het terras of voor het houden van een feest, vergadering of seminar.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Dilbeek

Zeer lekker eten in een aangenaam kader. Van bij de start bleek dat hier een goede chef aan het werk is: de kaas- en garnaalkroketjes waren duidelijk huisgemaakt, vol van smaak en niet te zwaar, zodat er nog wat plaats overbleef voor de rest van de maaltijd. Voor het hoofdgerecht had de chef geopteerd voor een combinatie van kraakverse, kwaliteitsproducten die fijn afgewerkt werden (voldoende groentjes, mooi gepresenteerd en niet verdronken in één of andere saus, waardoor de pure smaak tot zijn recht kwam). Bij de koffies ter afsluiting kwam er een koekje van het huis. Prijs-kwaliteitsverhouding zat hier meer dan goed en voor ons was het een zeer aangename avond.

za 18 mei 2019

Lili Tack

Zoals steeds heel lekkere keuken. Garnaalkroketten waren top. Service meer dan uistekend en kennis van hun vak. Een echte aanrader.

za 18 mei 2019

E. uit Grembergen

Zoals altijd gewoon fantastisch

zo 12 mei 2019

Melissa Van Der Vekens

Uitstekende bediening, zeer lekker eten tegen een goede prijs.

zo 12 mei 2019