account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Oude Heihoef

De Oude Heihoef

Het is een volledig nieuw concept. Een manege en de mogelijkheid tot overnachten. Dit speciaal voor paarden- en natuurliefhebbers.

U heeft de mogelijkheid om een paard te gebruiken uit onze stal of uw eigen paard mee te brengen.In onze stallen voorzien we een uitgebreide mogelijk tot verwennerij van uw paard en de omgeving is ideaal om een ritje te maken op uw geliefkoost dier.

Voor de overnachtingen kan u gebruik maken van Tante Jeanne of het Kiekeskot.

Bij aankomst kunnen we er ook voor zorgen dat uw ijskast gevuld zit met lekkers welke u zelf kan kiezen bij de reservatie.

Op de het kruispunt, Breda - Antwerpen - Bergen op Zoom en Roosendaal met goede bereikbaarheid
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Conny Van agtmael

Wendy, uitbaatster van de Oude Heihoef, is een vriendelijke lieve dame, het apartementje was mooi, rustgevend, netjes en alles was er om een deugddoende vakantie te hebben. Voor herhaling vatbaar!! Dank je Wendy

vr 08 november 2019

Johan De Sloovere

We hebben heel erg genoten van onze uiterst rustige locatie "Het bos huizeke". Alles is er aanwezig en uiterst verzorgd. Een ideale locatie ook indien een hond je vergezeld, door de volledige omsluiting. Deze locatie is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten.

vr 06 september 2019

V. uit La Trimouille

Ideaal adres om in de natuur te ontspannen. Zeer goed uitgeruste gites in een prachtige omgeving. Het was onze tweede keer al, maar we komen nog terug.

vr 15 februari 2019

J. uit Sint-Lambrechts-Woluwe

Super appartement met veel comfort.

vr 24 augustus 2018