account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Oude Heihoef

De Oude Heihoef

Het is een volledig nieuw concept. Een manege en de mogelijkheid tot overnachten. Dit speciaal voor paarden- en natuurliefhebbers.

U heeft de mogelijkheid om een paard te gebruiken uit onze stal of uw eigen paard mee te brengen.In onze stallen voorzien we een uitgebreide mogelijk tot verwennerij van uw paard en de omgeving is ideaal om een ritje te maken op uw geliefkoost dier.

Voor de overnachtingen kan u gebruik maken van Tante Jeanne of het Kiekeskot.

Bij aankomst kunnen we er ook voor zorgen dat uw ijskast gevuld zit met lekkers welke u zelf kan kiezen bij de reservatie.

Op de het kruispunt, Breda - Antwerpen - Bergen op Zoom en Roosendaal met goede bereikbaarheid
Stel een vraag
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

perfect zeker terugkomen waard

vr 11 september 2020

R. uit Koersel

Zeer rustig gelegen en volledig omheind terrein. We hadden geluk met het weer en hebben altijd kunnen genieten van het terras en de mooie omgeving. Het huisje was voorzien van alle comfort. Enig minpuntje was dat we allemaal door een slaapkamer naar de badkamer moesten. Maar dat werd volledig gecompenseerd door de rest!!!

vr 17 juli 2020

Werner Denyft

Een ware aanrader. Alles is er tip top.. prachtige accomodatie, rust en vlak voor de deur beginne ettelijke fiets-en wandelroutes.

ma 22 juni 2020

Dirk Demoen

Dit was ons derde verblijf op de oude heihoef en opnieuw was alles tiptop in orde

vr 12 juni 2020