account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De pastoor van Vremd

De pastoor van Vremd

Kom kennismaken met de ganse, jonge gedreven ploeg, we ontvangen u in het warme en gezellige kader van onze luxe brasserie-restaurant.
Je kan er genieten van een hapje tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk in een aangename sfeer. Onze gerechten worden met de grootste zorg bereid. We staan voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding, een vriendelijke bediening en bovenal voor dagverse en lekkere producten.

Voor de kinderen voorzien we steeds aangepaste gerechten. In onze leuke kinderkamer kunnen ze zich amuseren terwijl mama en papa rustig kunnen ontspannen en genieten.
Het pastoor team zal zich dagelijks inspannen om vernieuwing en prijs kwaliteit, hoog in het vaandel te houden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Alles was tip top inorde, onze vaste plek om te gaan eten voor verjaardagen en als we andere zaken te vieren hebben. Super vriendelijke bediening. En het eten is altijd zeer lekker en ze houden altijd rekening met de wens van de klant. Prijs en kwaliteit is zeer mooi in balans. Het is genoeg je gaat zeker niet met honger naar huis. Ze zijn correct in alles. Kortom de Pastoor van Vremd is de ideale plek om gezellig te gaan eten en te genieten. Een aanrader voor iedereen die kan genieten van goed en lekker eten.

za 03 november 2018

S.

heel vriendelijke ontvangst heel lekker eten gezellig kader alles tip top, kan niet beter we komen zeker terug

do 18 oktober 2018

Saskia Van Looy

Niets op aan te merken. Zeer lekker gegeten en top bediening!!! Een echte aanrader.

za 08 september 2018

Cathérine Neyrinck

Prachtig kader super gezellige sfeer zeer vriendelijke dame (zaalverantwoordelijke) top service we komen zeker terug en al heel veel collega’s verteld hoe lekker het was !

do 06 september 2018