account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De pastoor van Vremd

De pastoor van Vremd

Kom kennismaken met de ganse, jonge gedreven ploeg, we ontvangen u in het warme en gezellige kader van onze luxe brasserie-restaurant.
Je kan er genieten van een hapje tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk in een aangename sfeer. Onze gerechten worden met de grootste zorg bereid. We staan voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding, een vriendelijke bediening en bovenal voor dagverse en lekkere producten.

Voor de kinderen voorzien we steeds aangepaste gerechten. In onze leuke kinderkamer kunnen ze zich amuseren terwijl mama en papa rustig kunnen ontspannen en genieten.
Het pastoor team zal zich dagelijks inspannen om vernieuwing en prijs kwaliteit, hoog in het vaandel te houden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

FRANK VAN ROOSMALEN

LEKKER!

zo 18 oktober 2020

P. uit Wommelgem

Zeer lekker gegeten!

vr 16 oktober 2020

M. uit Merksem

We waren zeer tevreden over ons bezoek. Toplocatie, lekker eten en vriendelijke bediening. Kleine opmerking: het ontbreken van ontsmettingsgel, in deze coronatijd toch een absolute must! Na de komende verplichte sluiting komen we graag nog eens terug.

wo 14 oktober 2020

S. uit Edegem

Ontzettend mooie locatie, heel erg rustig, makkelijk om elkaar te verstaan zonder geroezemoes op de achtergrond. Zeker in coronatijden wordt het heel erg op prijs gesteld dat er ruim voldoende afstand is tussen alle gasten. Een absoluut ideale plek om de 70ste verjaardag van mijn vader te vieren!

do 08 oktober 2020