account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De pastoor van Vremd

De pastoor van Vremd

Kom kennismaken met de ganse, jonge gedreven ploeg, we ontvangen u in het warme en gezellige kader van onze luxe brasserie-restaurant.
Je kan er genieten van een hapje tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk in een aangename sfeer. Onze gerechten worden met de grootste zorg bereid. We staan voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding, een vriendelijke bediening en bovenal voor dagverse en lekkere producten.

Voor de kinderen voorzien we steeds aangepaste gerechten. In onze leuke kinderkamer kunnen ze zich amuseren terwijl mama en papa rustig kunnen ontspannen en genieten.
Het pastoor team zal zich dagelijks inspannen om vernieuwing en prijs kwaliteit, hoog in het vaandel te houden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Myriam Verrijken

Zondag 28 april hadden wij een verjaardagsfeestje voor 39 genodigden. Van ontvangst tot en met het dessert is alles vlekkeloos verlopen. Het onthaal was supervriendelijk, het eten heel lekker en meer dan voldoende, de service top! Iedereen was lovend! Een dikke proficiat aan het ganse team! Jullie zijn heel goed bezig, doe vooral zo verder! Wij komen zeker nog vaak terug!

zo 28 april 2019

E.

Proficiat, het was een vredig plekje om even uit de grote wereld te zijn. Als achtergrond, zelfs boven onze hoofden, was de muziek een streling voor het oor waar nog weinig restaurants voeling mee hebben. Van harte dank voor deze fijne, lekkere momenten en veel succes verder.

vr 12 april 2019

Patrick Garmyn

Zeer goede bediening. Coquilles waren subliem, zowel gaartijd als smaak. Steak sappig en zeer smaakvol

do 11 april 2019

Hubert Van wanrooij

Zeer lekker eten op een rustige manier opgediend ( werd zelfs gevraagd of we tussen voorgerecht en hoofdschotel wouden pauzeren )Heel vriendelijke bediening! TOP

zo 24 maart 2019