account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De pastoor van Vremd

De pastoor van Vremd

Kom kennismaken met de ganse, jonge gedreven ploeg, we ontvangen u in het warme en gezellige kader van onze luxe brasserie-restaurant.
Je kan er genieten van een hapje tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk in een aangename sfeer. Onze gerechten worden met de grootste zorg bereid. We staan voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding, een vriendelijke bediening en bovenal voor dagverse en lekkere producten.

Voor de kinderen voorzien we steeds aangepaste gerechten. In onze leuke kinderkamer kunnen ze zich amuseren terwijl mama en papa rustig kunnen ontspannen en genieten.
Het pastoor team zal zich dagelijks inspannen om vernieuwing en prijs kwaliteit, hoog in het vaandel te houden.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

Isabelle Roskin

We werden vriendelijk onthaald bij aankomst. Het voelde aan als : hier zijn we welkom en hier kan je je op je gemak voelen ! Het eten was zonder meer uitstekend en een ruime keuze - voor elk wat Wils ! Wij komen terug 😄

za 16 juni 2018

Annelies Dirks

Dit is de tweede keer dat ik hier kwam eten en weer was het uitmuntend. We hebben met plezier onze borden leeggeschraapt en moesten ons tegenhouden om dit niet leeg te likken :) . Ook een extra pluim voor de bediening. Iedereen is zeer vriendelijk en alles is mogelijk. Het is zelden dat je je als klant echt als koning(in) voelt.

vr 15 juni 2018

Yves Van Hol

Top adresje.. Unieke locatie met een lekkere keuken en vriendelijke bediening! Wij komen terug met veel plezier.

do 07 juni 2018

K. uit Deurne

TOP !!

zo 03 juni 2018