account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De pastoor van Vremd

De pastoor van Vremd

Kom kennismaken met de ganse, jonge gedreven ploeg, we ontvangen u in het warme en gezellige kader van onze luxe brasserie-restaurant.
Je kan er genieten van een hapje tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk in een aangename sfeer. Onze gerechten worden met de grootste zorg bereid. We staan voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding, een vriendelijke bediening en bovenal voor dagverse en lekkere producten.

Voor de kinderen voorzien we steeds aangepaste gerechten. In onze leuke kinderkamer kunnen ze zich amuseren terwijl mama en papa rustig kunnen ontspannen en genieten.
Het pastoor team zal zich dagelijks inspannen om vernieuwing en prijs kwaliteit, hoog in het vaandel te houden.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

walter van der borght

prijs , kwaliteit zeker in orde. Hele fijne bediening. Er werd rekening gehouden met onze wensen, waarvoor dank.

vr 06 mei 2022

Anna -Maria Van Lieshout

Het was ons eerste bezoek aan de Pastoor. We waren al lang verliefd op dat prachtige huis en hoorden van vrienden over de gezellige en mooie tuin. Het was een heerlijke avond op alle punten. De medewerkers van de Pastoor zijn allemaal om ter vriendelijkst en sympathiek, het eten was heel erg lekker, de aperitief in de tuin was bere gezellig en de sfeer aan tafel binnen zat ook heel goed, het interieur vonden we heel boeiend en naar “boven” gaan een avontuur. Wij persoonlijk vinden het ook n enorm voordeel dat er geen muziek opstaat in het restaurant. We gingen er dolgelukkig buiten en hebben nog lang nagepraat over de zalige café glacé! De prijs vonden wij absoluut waar voor ons geld. Niets dan lof dus!

vr 06 mei 2022

Vicky Van Bergen

Toprestaurant!

za 30 april 2022

L.

Kleine opmerkingen : de lamsfilet mocht iets meer rosé gebakken zijn. De combinatie lam/asperges/dragon vonden we verrassens en subliem Persoonlijk vond ik de aspergesoep vrij zoet maar voor mijn tafelgenote was het oke (Zal aan mij liggen zeker?)

zo 17 april 2022