account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Poort Van Cyriel

De Poort Van Cyriel

De Poort Van Cyriel verwijst naar Cyriel Van Opstal, de grootvader van de huidige zaakvoerder Mark Cyriel Van den Broeck. Cyriel werd geboren te Opdorp in 1902 en hield de boerderij in stand die zijn grootmoeder op haar beurt stichtte.

Mark, en zijn vrouw Hilde, zagen een ander licht in deze boerderij en toverden in mei 1997 de oude hoeve met aanpalende stallingen om tot een mooie eetgelegenheid met gezellige vertrekjes die op zich verschillend zijn, maar samen een mooi geheel vormen. Vooraan situeert zich bv een groene kamer, gevolgd door een knus kelderkamertje, dat dan weer gekoppeld is aan een grotere ruimte met openhaard waar je nog een voederbak terugvindt die de herinnering aan de vroegere koeienstal levendig houdt.

De stallingen zijn samen omkaderd door een fijne veranda, waardoor het geheel meer licht en ruimte kreeg. Met zicht op binnenkoer en tuin is deze veranda ook een geliefkoosde plaats geworden. Achteraan in de tuin, aangrenzend aan de kunstgalerij, werd in 2000 een nieuw zaaltje gebouwd ,’t karhuis. (feestzaaltje van 20 tot 28 personen)
  • Kinderspeeltuin
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Vergaderzaal
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc Verheyt

Lekker eten, vriendelijke bediening in een gezellig kader !

za 22 september 2018

Timmy Joos

We zijn al een paar keer geweest en het is toch telkens...héél goed van eten en bediening. Heel vriendelijke bediening en het eten is erg goed.

vr 21 september 2018

D. uit Hamme

Gisterenavond een super gezellig avond gehad. Van voorgerecht tot dessert subliem eten geserveerd gekregen. Chapeau aan de keuken en het zaalteam. Wij komen zeker nog terug!

do 13 september 2018

A. uit Mechelen

Heerlijk gegeten, vriendelijke service. Goed wijnadvies gehad.

zo 09 september 2018