Resengo - Reserveer bij De Poort Van Cyriel in Opdorp friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Poort Van Cyriel

De Poort Van Cyriel

De Poort Van Cyriel verwijst naar Cyriel Van Opstal, de grootvader van de huidige zaakvoerder Mark Cyriel Van den Broeck. Cyriel werd geboren te Opdorp in 1902 en hield de boerderij in stand die zijn grootmoeder op haar beurt stichtte.

Mark, en zijn vrouw Hilde, zagen een ander licht in deze boerderij en toverden in mei 1997 de oude hoeve met aanpalende stallingen om tot een mooie eetgelegenheid met gezellige vertrekjes die op zich verschillend zijn, maar samen een mooi geheel vormen. Vooraan situeert zich bv een groene kamer, gevolgd door een knus kelderkamertje, dat dan weer gekoppeld is aan een grotere ruimte met openhaard waar je nog een voederbak terugvindt die de herinnering aan de vroegere koeienstal levendig houdt.

De stallingen zijn samen omkaderd door een fijne veranda, waardoor het geheel meer licht en ruimte kreeg. Met zicht op binnenkoer en tuin is deze veranda ook een geliefkoosde plaats geworden. Achteraan in de tuin, aangrenzend aan de kunstgalerij, werd in 2000 een nieuw zaaltje gebouwd ,’t karhuis. (feestzaaltje van 20 tot 28 personen)
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

N. uit Baasrode

Zoals steeds perfect

Za 17 maart 2018

M. uit Mechelen

Het eten was voortreffelijk en de bediening was prima georganiseerd.

Za 10 maart 2018

Johan De maeyer

Het is altijd supper .HET opdienen het eten de vriendelijke woorden ja dat verdient een Dikke 10 maar ook de vlugge bediening AANRADER probeer maar eens johan de maeyer

Za 03 maart 2018

Stefaan Vercauteren

Heel lekker, vriendelijke en vlotte bediening in een aangenaam kader!

Vr 23 februari 2018