account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Pottekijker

De Pottekijker

De Pottekijker is sinds 1993 een sympathiek avondrestaurant vlakbij de Grote Markt. Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill-, vlees- en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn.

Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg. De unieke decoratieve elementen werden mooi geïntegreerd, en de verschillende niveaus zorgen samen met het vele kaarslicht voor een heerlijk romantische atmosfeer.

De hartelijke bediening maakt dat gezellige plaatje helemaal af.

De Pottekijker zal daarom hét uitverkoren restaurant blijven van menig levensgenieter die zich graag culinair laat verwennen in historisch Antwerpen.
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
  • BBQ/Grill
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Nys

Niettegenstaande we (gezelschap van vier personen) een kwartuur te vroeg waren werden we heel hartelijk onthaald dooe een charmante jongedame. De bediening aan tafel was evenzo top. Uit de uitgebreide menukaart werden vier verschillende hoofdgerechten gekozen welke netjes gelijktijdig werden geserveerd. De fles lekkere witte huiswijn erbij werd zeer gesmaakt. Dat alles in een zeer gezellig en knus ingericht interieur maakte het plaatje af....super gewoon!

ma 20 augustus 2018

T.

Really nice food and great service. Definitely will return

za 31 maart 2018

P.

Gezellig zaakje met zeer lekker eten en vriendelijk personeel. Ideaal om met z'n tweetjes eens te gaan eten.

ma 19 maart 2018

L. uit Sint-Niklaas

Wij hadden een tafeltje aan het balkon en hebben een reuze tijd gehad. De bediening was top. Wij hadden de lamskroontjes en de vissoep, beide waren subliem. Zeker een aanrader.

zo 18 maart 2018