no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

de Schalk

de Schalk

Welkom bij de Schalk.

Onze website licht een tipje van de sluier op en laat u kennis maken met wie wij zijn en waar wij u van willen laten genieten. Wij hopen dan ook dat we u snel mogen verwelkomen om u ook live te laten proeven van onze passie.

Het Restaurant

U laten genieten van gezellig tafelen, daar gaan wij voor.

Of u nu bij ons langs komt voor een zakendiner, een etentje met familie, een rustpauze tijdens een fietstocht, om bij te praten met wat lekkers of gewoon om jezelf te verwennen, wij zorgen voor de gepaste sfeer.

De Keuken

Onze gerechten laten u proeven van een klassieke keuken met een moderne toets, maar soms laat onze chef zijn inspiratie de vrije loop en ontdekt u verrassende combinaties. Neem een kijkje in onze kaart en laat u verleiden.

Speciale gelegenheden

Ook bij specifieke wensen, een speciaal menu, een feestje in ons restaurant,... helpen wij u graag. Stuur ons een mailtje, bel ons even op of kom langs en we zorgen voor een gepaste oplossing.
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

S.

Uitstekende restaurant ervaring. Zeer vriendelijke bediening met oog voor detail. De keuken maakt enkel gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit en tovert gerechten op tafel om U tegen te zeggen.

vr 13 april 2018

L. uit Bornem

zeer vriendelijke en vlotte bediening plus niet onbelangrijk het eten was super !! prijs /kwaliteit ligt in de juiste verhouding

vr 16 februari 2018

E. uit Willebroek

Gezellig Valentijnsetentje. Relax, superlekker eten, leuke en gezellige bediening. Alles was top! Wij komen zeker terug.

di 13 februari 2018

hugo peeters

Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding aan tafel. Zeer lekker gegeten in een aangenaam kader. HP

do 30 november 2017