account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Schalk

de Schalk

Welkom bij de Schalk.

Onze website licht een tipje van de sluier op en laat u kennis maken met wie wij zijn en waar wij u van willen laten genieten. Wij hopen dan ook dat we u snel mogen verwelkomen om u ook live te laten proeven van onze passie.

Het Restaurant

U laten genieten van gezellig tafelen, daar gaan wij voor.

Of u nu bij ons langs komt voor een zakendiner, een etentje met familie, een rustpauze tijdens een fietstocht, om bij te praten met wat lekkers of gewoon om jezelf te verwennen, wij zorgen voor de gepaste sfeer.

De Keuken

Onze gerechten laten u proeven van een klassieke keuken met een moderne toets, maar soms laat onze chef zijn inspiratie de vrije loop en ontdekt u verrassende combinaties. Neem een kijkje in onze kaart en laat u verleiden.

Speciale gelegenheden

Ook bij specifieke wensen, een speciaal menu, een feestje in ons restaurant,... helpen wij u graag. Stuur ons een mailtje, bel ons even op of kom langs en we zorgen voor een gepaste oplossing.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Z.

Super gezellig en intiem restaurant met lekkere keuken.

vr 24 januari 2020

S. uit Willebroek

Weer héél lekker gegeten : de carpaccio is heerlijk in Schalk en de scampis in looksaus zalig. Ook een perfect gemaakte Irish Coffee ! Goede bediening ook.

za 18 januari 2020

Eddy Van den bossche

ontvangst prima, uitstekende en lekkere amuse bij apero, onze dochter veganiste was zeer content . eten lekker ,mooi bord en verzorgd. zeker voor herhaling vatbaar, goed adres om door te geven aan vrienden en familie. tot de volgende keer , eddy & danielle

wo 01 januari 2020

Paul Lenaerts

Heel lekker gegeten onder begeleiding van heel vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit is ok. Naast de vaste kaart serveren ze ook heerlijke seizoensgebonden gerechten . Wij gaan zeker terug.

zo 24 november 2019