account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Schalk

de Schalk

Welkom bij de Schalk.

Onze website licht een tipje van de sluier op en laat u kennis maken met wie wij zijn en waar wij u van willen laten genieten. Wij hopen dan ook dat we u snel mogen verwelkomen om u ook live te laten proeven van onze passie.

Het Restaurant

U laten genieten van gezellig tafelen, daar gaan wij voor.

Of u nu bij ons langs komt voor een zakendiner, een etentje met familie, een rustpauze tijdens een fietstocht, om bij te praten met wat lekkers of gewoon om jezelf te verwennen, wij zorgen voor de gepaste sfeer.

De Keuken

Onze gerechten laten u proeven van een klassieke keuken met een moderne toets, maar soms laat onze chef zijn inspiratie de vrije loop en ontdekt u verrassende combinaties. Neem een kijkje in onze kaart en laat u verleiden.

Speciale gelegenheden

Ook bij specifieke wensen, een speciaal menu, een feestje in ons restaurant,... helpen wij u graag. Stuur ons een mailtje, bel ons even op of kom langs en we zorgen voor een gepaste oplossing.
  • Bistronomie
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paul Craenhals

De king crab gaan eten. Schitterend!!!!! Proficiat

wo 31 juli 2019

Ellen Blondeel

Zeer rustig en aangenaam restaurant. Vriendelijke bediening en korte wachttijden. Een aanrader!

za 06 juli 2019

Eddy Van den Buys

de eerste keer , maar zeker niet de laatste !! TOP

vr 05 juli 2019

Sven Van Troyen

De kreeftenbruch was super, echt geslaagd ! Héél lekker eten, ruime keuze en ook de steak was top . Het was gezellig ook en steeds weer professioneel en leuk ontvangen door Veerle Van Bunder ( en de rest v/h team ) !

zo 30 juni 2019