account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Sonne

de Sonne

Het restaurant biedt plaats aan liefhebbers van een verrassende keuken. Zij zullen ook de mooie wijnkaart appreciëren. Die wordt zorgvuldig en deskundig met eigen zintuigen samengesteld op basis van kwaliteit. Op zomerse dagen kan je in de mooie tuin genieten van de lekkere gerechten. Bij de menu's worden aangepaste wijnen aangeboden. de Sonne speelt open (wijn)kaart met U.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sandra Laheyne

Fantastisch restaurant, een pareltje! Mooi interieur en de ontvangst was zeer aangenaam. Het eten en de wijnen waren superlekker en vooral het BOB arrangement viel in de smaak, zeer tof alternatief. Een aanrader!!

zo 10 maart 2019

F. uit Stekene

Zeer lekkere verfijnde keuken, genoten van het 5 gangen menu. Aangepaste Bob wijnen of sapjes zijn zeker een meerwaarde. Een echte aanrader!

za 09 maart 2019

B.

Gezellig en heel lekker gegeten. Goede huisaperitief, verfijnde gerechten, uitstekende wijnkeuze en een correcte prijs. Het heeft weer deugd gedaan. Tot binnenkort!

za 02 maart 2019

M. uit Sint-Gillis-Waas

Het gekozen menu met bijhorende wijnen was prima in orde! We werden goed bediend (waren ook de enigen in het restaurant), maar de dame die ons bediende, was "overaanwezig" wat niet echt aangenaam is als je met je gezelschap wil bijpraten.

vr 01 maart 2019