account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

In de Trutselaar

In de Trutselaar

'Life's too short to eat anywhere else'

Wie houdt van een eerlijke Bourgondische keuken, opgediend in een schilderachtig decor, zal zijn hart ophalen in de Trutselaar. Het Tillegembos, het oudste provinciedomein van West-Vlaanderen, is de prachtige groene long van Brugge. Fietsers en wandelaars later er zich door velden en weiden langs de 'Kastelenroute' leiden tot bij het kasteel van Tillegem en de oude Rosmolen.

In dit rustgevende decor staat een mooi gerestaureerde oude hoeve gekend als 'In de Trutselaar'. Een 'trutselaar' is het Brugse woord voor een treuzelaar, en dat is precies wat je hier wil doen: treuzelen, onthaasten, genieten. In de Trutselaar kan je dagelijks terecht voor een verfrissend glas, een kop koffie, een snelle hap, een zoete verwennerij en/of een uitgebreide maaltijd. (uitgezonderd op maandag)

Op de kaart staan vlotte salades, croques en pasta's, tal van seizoensgebonden suggesties, klassiekers uit de Frans-Belgische bistrokeuken en op weekdagen is er 's middags een lunch bestaande uit een eenpansgerecht + koffie. Dè specialiteit van het huis zijn de ribbetjes en côte é l'os op de grill. In de namiddag kunnen zoetekauwen zich laten verwennen met een versbereide pannenkoek, een wafel of een ijsje.

Het schilderachtige decor van het kasteeldomein en de oude hoeve, met haar zonovergoten veranda leent zich ook perfect tot allerhande communie-, lente- en bedrijfsfeesten.Het immense terras, de grote speeltuin en de ruime parking zijn extra troeven. Bovendien is de Trutselaar heel vlot bereikbaar via de E40 en de Expressweg (tik wel 'Domeindreef 1' in op de GPS voor een vlotte rit!). Kortom, of je hier nu met een glaasje komt uitblazen van een wandel- of fietstocht of je laat overdonderen door het ruime culinaire aanbod op de kaart, patron Joachim Vandenbroucke en zijn team zullen je met open armen ontvangen!
  • Kinderspeeltuin
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • Terras
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon