no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

De Weijers Hoven

De Weijers Hoven

De familie Conings heet u van harte welkom!

22 jaar ambacht & vakmanschap.
Zo promoten wij eerlijke verse producten van eigen bodem en uit eigen streek, verfijnd bereid volgens een klassieke basis en hedendaags gepresenteerd met moderne toetsen.

In ons restaurant houden we het graag knus en gezellig met een maximum van 24 couverts. Kaart en menu's volgen steeds het ritme van de seizoenen en worden dan ook vaak aangepast

Zo verzorgen wij ook alles wat u te vieren heeft. Onze feestzaal [max.75personen] staat gratis ter beschikking.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Frank Conings

De avond was op alle vlakken subliem; kwaliteitsvolle en pure producten geserveerd met liefde en passie voor het vak. Dat laatste mag gezegd worden van zowel kok als bediening!

wo 07 maart 2018

G. uit Hoeselt

Het was een super verjaardagsdiner met alles erop en eraan. Bedankt

za 03 maart 2018

Stefan Jans

Iedereen wat zou willen, niet nadenken gewoon doen. Top op alle gebied!

do 01 maart 2018

A. uit Zutendaal

Schitterend! Ontvangst, entourage, weelderig smakenpalet, ingrediëntencombinatie, bijpassende wijnen, bediening, alles op en top. Wij hebben met z'n 8 genoten en werden telkens verrast door de presentatie en de perfecte smaken. Dit was minstens ons 5de bezoek en het wordt er alleen maar beter op, dit was niet alleen beter maar gewoon "BEST". Hoog culinair niveau, en hemels genieten in alle rust. Méér dan een aanrader.

za 18 november 2017