accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

SANIMALIA

Contact

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 8.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Hasselt

Vriendelijke en goede dierenarts. Zeer positieve ervaring.

do 10 augustus 2023

A. uit Hasselt

Zoals altijd top artsen, zeer vriendelijk

wo 02 augustus 2023

Rudy Swinnen

Perfecte service!👌

di 25 juli 2023

E. uit Hasselt

Onze eerste kennismaking met Maite was super: ze nam de tijd voor ons en al onze vragen, probeerde onze nerveuze Bella gerust te stellen en gaf ons goede tips voor onze vakantie met Bella! Dankjewel!

di 25 juli 2023