account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SANIMALIA

SANIMALIA

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wendy Jensen

The best! Respect en vriendelijkheid naar mijn huisdier toe, is voor mij belangrijk. De goed zorgen en uitleg naar ons toe is ook altijd goed.

di 17 mei 2022

Karel Buckinx

Nagel was afgebroken . Eerst een onderzoek gedaan om niet onder narcose te moeten maar helaas. Toch fijn dat ze de tweede optie nam daar de hond teveel pijn had

di 10 mei 2022

Cor Raemaekers

Zeer correcte en proffesionele dienstverlening

do 05 mei 2022

C. uit Wellen

Een hele geruststelling dat we zo’n uitstekende kliniek voor jou nee honden in de buurt hebben!

di 12 april 2022