accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

SANIMALIA

Contact

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Reeds jaren een zeer tevreden klant! De dierenartsen van Sanimalia zijn toppers!

do 14 juli 2022

marie-ange ramaekers

zeer vriendelijk ontvangen, korte wachttijd !

di 05 juli 2022

I. uit Zepperen (Sint-Truiden)

Al klant van toen praktijk nog op vorige locatie was, zeer tevreden over vriendelijkheid, kennis, alles.

vr 17 juni 2022

katty schepers

Uitstekende service en heel bekwame dierenartsen !!! Ik ben een heel tevreden hondenbaasje

di 07 juni 2022