accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

SANIMALIA

Contact

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Yolanda Roijakkers

Zeer professioneel en steeds super vriendelijk! Alle vragen worden duidelijk uitgelegd en besproken. Dit zonder tijdsdruk. TOP!

ma 23 januari 2023

Ingrid Timmermans

wij rijden speciaal voor onze hond hierheen, de hond is daar de klant staat centraal en voelt zich thuis (komen uit Sittard)

vr 20 januari 2023

Esmiralda Bevilacqua

Altijd vriendelijk geholpen. Dierenarts Maithé en de andere balie medewerkers die ik zie, zijn allemaal heel vriendelijk, professioneel. Op maat van het dier. Top service! Fijn dat er online zelf afspraken geboekt kunnen worden

di 10 januari 2023

Anoniem Hursel

Ik vond dit een hele positieve ervaring.

wo 16 november 2022