accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

SANIMALIA

Contact

Dierenkliniek SANIMALIA Betekenis: ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ ‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE! We zijn een dierenkliniek voor gezelschapsdieren in de brede zin: d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen. Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien. In onze dierenkliniek zetten we in op spoed- en intensieve zorgen van uw dier. Ons team bestaat uit verschillende dierenartsen met elk zijn/haar specialisatie om de beste zorgen voor uw dier te voorzien.
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

We zijn al jaren lang tevreden klanten. Sanimalia, een superteam!

wo 17 juli 2024

Jochen Szostek

Zeer goede en professionele kliniek. Uitstekende service. De arts was ondanks hij relatief jong was zeer bekwaam op alle vlakken. Top!

vr 28 juni 2024

Veerle Moermans

Altijd vriendelijk aan het onthaal.. Goede, duidelijke uitleg van de dierenarts gekregen..

vr 31 mei 2024

P.

Prima

vr 10 mei 2024