account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

dinner on the lake

dinner on the lake

Dinner On the Lake is een drijvend restaurant, waar je gezellig samen kan dineren op het water. Heb je het graag eens wat exclusiever? Wij serveren je een heerlijk diner, gemaakt aan boord door onze top-chefs bij de ondergaande zon die daarna plaats maakt voor een schitterende sterrenhemel. Picture perfect, toch?

Een ongezien culinair concept! Kom even onthaasten omgeven door de stille natuur. In het midden van een meer wordt het eten voor je neus klaargemaakt. Geniet met je lief, vrienden of collega’s van deze
“never seen before lake experience”!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 7.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

José Scherpereel

Het was schitterend! De sfeer tussen alle mensen die kwamen eten was uniek. Iedereen was gelukkig! De tijd die tussen sommige gerechten zat, was soms wat lang, maar het goede gezelschap deed je er minder aan denken! Wij komen volgend jaar zeker terug!

di 11 september 2018

M. uit Moerzeke

Vriendelijke ontvangst, heel lekker eten en unieke setting!

do 06 september 2018

Basile Roels

Zalig concept! Perfecte bediening, eten was super en meer dan voldoende voor grote eters!

vr 31 augustus 2018

M. uit Hasselt

We hebben een buitengewone en inspirerende ervaring beleefd dankzij zulke vriendelijke en hartelijke medewerkers die het beste van henzelf gaven. Wát een mooi kader en hoe lekker, de voorgeschotelde gerechten! We komen volgend jaar in ieder geval terug. Gemeende proficiat aan het ganse team!

do 23 augustus 2018