account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dogs & Drinks

Dogs & Drinks

Dogs & Drinks Hondencafé - Lunch - Tearoom is de plek voor een gezellige babbel, een lekker drankje, een hapje en knuffelbare honden.

Op zaterdag zijn wij open van 12 tot 14 uur voor een lunch met beperkte menukaart (vegan of vlees), en op zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur, als café-tearoom met pannenkoeken, taart, mocktails, cocktails, bieren, frisdrank, warme dranken… Gerechten en dranken kunnen ook telefonisch besteld worden om af te halen via 0498 29 63 28

Het café bestaat uit 2 delen. In het voorste deel kun je, al dan niet samen met je eigen hond of kinderen jonger dan 12, iets komen drinken of eten. Daar is de toegang gratis.

In het achterste deel van het café verblijven onze adoptiehonden. Voor hen zoeken we via een grondige procedure het meest geschikte baasje. In dat deel ben je welkom vanaf 12 jaar, en zonder eigen hond. Hier betaal je 5 euro inkom per persoon. Die centen gaan naar de werking van de vzw en gebruiken we om voeding, geneesmiddelen, speelgoed en ander materiaal voor de honden te komen, om meer honden aan een nieuw thuis te helpen en om adoptie te promoten tov broodfok. Voor wie op zaterdagmiddag een hoofdgerecht bestelt, of minstens 20 euro per persoon consumeert, is de toegang gratis.

Je tafeltje is voor 2 uren gereserveerd. Zijn er geen andere bezoekers die na jou de tafel nodig hebben, dan mag je uiteraard gerust langer blijven zitten. Op die manier kan je rustig de tijd nemen om onze honden te leren kennen, en creëren we een ontspannen en aangename sfeer voor honden en bezoekers.

Wij zijn het eerste en enige hondenadoptiecafé van België, geopend sinds oktober 2019 in Godshuizenlaan 33, 9000 Gent. Onze locatie is net buiten LEZ, maar vlak aan de Bijloke en het STAM-museum en op wandelafstand van het historische centrum en station Gent-Sint-Pieters.

Je kan proberen vrij langs te komen zonder reservatie, maar om helemaal zeker te zijn van een plekje reserveer je best wel op voorhand. Om de veiligheidsmaatregelen en het welzijn van de honden te respecteren hanteren we strikt het principe van 'vol is vol'.

Meer informatie of reserveren:
www.DogsAndDrinks.be
 • WiFi
 • Vergaderzaal
 • Fusion
 • Ander
 • Terras
 • € 0 - 25
 • Vleesrestaurant
 • Vegetarisch
 • Veganistisch
 • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

 • 9.4/10   Kwaliteit
 • 9.6/10   Service
 • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Zelden zo'n professionaliteit gezien bij een initiatief dat grotendeels op vrijwilligers draait! Bezieling en liefde voor de honden spatten ervan af. We komen zeker nog eens langs. Adopt, don't shop! Adopteer een van de lieve furry friends van Dogs and Drinks

zo 26 juni 2022

Anika Fourie

A relaxed atmosphere on the outside terrace surrounded by lovable dogs looking for a lovable home. The staff is super friendly and welcoming. Treat yourself!

za 18 juni 2022

Sarah De Coster

Leuk om op het terras te zitten met een aantal honden die daar rondlopen. Het was warm dus er werd een ploeterbadje geïnstalleerd en dat vonden ze heel plezant. Ik heb daar een lekkere pannenkoek gegeten, de Cosmopolitan was echter van minder goede kwaliteit.

za 18 juni 2022

Brigitte Gouwy

Zoals altijd dik in orde

ma 06 juni 2022