account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

EATING HABITS

EATING HABITS

Charlotte & Jolien zijn twee voedingsexperts van hetzelfde kaliber!
Ze hebben een concept ontwikkeld met maar één doel en dat is de cliënten optimaal begeleiden. Dit liefst zo praktisch mogelijk, want iedereen heeft de dag van vandaag een gebrek aan tijd. Vooral los van de stress rond de weegschaal en het denken in uitersten, welke samenhangt met diëten. Bovenal gaat dit alles door in een gezellig kader en toffe sfeer. Schuif jij ook mee met ons aan tafel?
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Deinze

Superinteressante uiteenzetting en heel handige fiches die je op elk moment kan gebruiken om de juiste keuzes te maken.

do 18 maart 2021

L. uit Adegem

Het was super interessant!

di 02 februari 2021

Jellina Claeys

Ik vond het een hele interessante class. Aan de hand van een duidelijk stappenplan leer je bewuster stil te staan bij een “snack attack”. De voorbeelden van hoe een gezonde snack eruit ziet, vond ik ook heel handig. Een aanrader dus! Bedankt Charlotte en Jolien!

do 14 januari 2021

Norah Benmeridja

Ik heb al alle classes gevolgd en ook bij deze heb in veel nieuws bijgeleerd. Het ging over snacking en tussendoortjes met de nutritionele en zelfs psychologische aspecten errond. Heel wat eye-openers met concrete voorbeelden en praktijkklare oplossingen. Het enthousiasme van Charlotte en Jolien springt eraf, dus dat werkt echt aanstekelijk. Echte aanrader !!

do 14 januari 2021