account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

EATING HABITS

EATING HABITS

Charlotte & Jolien zijn twee voedingsexperts van hetzelfde kaliber!
Ze hebben een concept ontwikkeld met maar één doel en dat is de cliënten optimaal begeleiden. Dit liefst zo praktisch mogelijk, want iedereen heeft de dag van vandaag een gebrek aan tijd. Vooral los van de stress rond de weegschaal en het denken in uitersten, welke samenhangt met diëten. Bovenal gaat dit alles door in een gezellig kader en toffe sfeer. Schuif jij ook mee met ons aan tafel?
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Annelies Zegels

Ik ben zo blij dat ik mij door mijn vriendin heb laten overhalen om deze classes te volgen. Ze waren stuk voor stuk even interessant en je leert er zoveel uit om gezond leven makkelijk en lekker in je leven te integreren. De sessies hebben een impact gehad op ons hele gezin, een positieve impact natuurlijk! Het is een absolute aanrader voor wie gezond gastronomisch wil genieten.

do 17 juni 2021

K.

Jolien bruist van energie! Ze heeft een enorme productenkennis en weet op alle vragen te antwoorden wat aangeeft dat ze deze job met volle overtuiging en passie doet! Het was heel erg veel informatie op korte tijd maar super leerrijk en interessant! Dankzij de sheets en het handige winkelkaartje heb je wel een mooi overzicht mee naar huis. Super blij en dankbaar met alle handige tips & tricks en heel erg blij dat ik besloten heb om het traject te volgen! 1 tip voor diegene die nog twijfelen: GEWOON DOEN!

do 06 mei 2021

M. uit Deinze

Een geweldig concept, ZO welkom in deze "door het bos de bomen niet meer zien" wereld van gezonde gewoontes! Of is het door de bomen het bos niet meer zien 🙃?

do 06 mei 2021

K. uit Heule

Wat een leuke ervaring was class 1. Duidelijke uitleg, tijd om naar mijn verhaal te luisteren en tips op maat. Ik ben vertrokken met een goed gevoel, goeie moed, vertrouwen en heel wat tips en lekkere recepten. Ik kijk uit naar de volgende classes.

wo 21 april 2021