account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Een Twee Vijf

Een Twee Vijf

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Gent

Ik ben samen met mijn partner gaan eten en het was een super ervaring. We waren 45min te laat en dit was geen enkel probleem toen ik dit liet weten aan de telefoon. De gastheer en vrouw zijn heel rustig en vriendelijk en geven je alle tijd om op het gemak te eten en te kiezen wat je wenst. En dan heb ik nog niets gezegd over het eten: elk gerecht is verrassend lekker en is ruimschoots voldoende. Als je graag een gerecht deelt kan dit ook probleemloos. Gewoon een geweldige ervaring. Wij komen sowieso terug.

vr 06 september 2019

T.

We hadden EEN tafel voor TWEE personen, goed voor VIJF sterren (op 5 ;-) )voor én het eten, én de sfeer, én de bediening. Zonder meer superfantastisch!

do 29 augustus 2019

H. uit Gent

125 is een heerlijke plek om te vertoeven. Vorige keer binnen, nu lekker buiten. Volledige vrijheid om te kiezen tussen hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en dessertje. Elk apart eten of delen, het kan perfect. Een hemel voor vegetariers. Echt heerlijk. Ik ben geen vegetarier en toch kies ik daar de veggie optie omdat ze zo verrassend en lekker is. Boek op tijd want het is zo lekker dat het steeds sneller vol raakt😍

vr 23 augustus 2019

Colette De Cannière

Sensations très variées de goût, couleur et consistance. Vraiment délicieux. Félicitation au chef, Tomek. Au service: Lieven; fluide et sympa. Merci.

vr 23 augustus 2019