account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SportCity Tilburg BV

SportCity Tilburg BV

Futuro Fitness ... jouw toekomst!

Het begint al bij binnenkomst. Omdat ons centrum in het bioscoopcomplex van Euroscoop ligt, heeft de interieurarchitect gespeeld met het thema film. Met enorme afbeeldingen van James Dean en Marilyn Monroe is de entree nog overwegend zwart-wit. Hoe verder je in het sportcentrum komt, hoe meer bewegende beelden en hoe meer kleur je ziet. Via de met goudvlies behangen trap kom je in het wellness gedeelte. Kleedkamers met zilveren lockers en een saunaruimte met een gouden vloer, je voelt je net een filmster in de wereld van glitter en glamour.

Ook tijdens het sporten ben je een VlP. Onze deskundige instructors kennen je bij naam en spelen in op je wensen. Tijdens de gratis maandelijkse 1-op-1 sessies kun je conditietesten doen, je programma aanpassen of je lichaamssamenstelling laten meten. Jij bepaalt en doordat wij een speciaal samenwerkingsverband zijn aangegaan met Technogym (de grootste leverancier van fitnessapparatuur in Europa) profiteer jij van de kennis van specialisten en de nieuwste inzichten op het gebied van trainingen.

Waar wij afwijken van de filmindustrie zijn de sterallures. Iedereen is bij ons gelijk en krijgt evenveel aandacht. Nieuwe leden begeleiden wij in een gemoedelijke sfeer totdat zij zich thuis voelen bij el futUro en trouwe leden verrassen wij met attenties en activiteiten. Deze jarenlange sporters bedanken wij zelfs voor hun loyaliteit door ze ieder jaar goedkoper te laten sporten.

Je begrijpt dat Health Club el futUro geen gewoon sportcentrum is. Wij snappen ook dat je ons niet blindelings op ons woord gelooft. Bel daarom 013-5800049 voor een gratis proefles en ervaar zelf dat jij de VIP bent die de aandacht krijgt die je verdient.

Health Club el futUro....it's all yours
Stel een vraag