account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

L. uit Mol

Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Men neemt voldoende tijd om alles uit te leggen en om op al je vragen te antwoorden. Nu heb ik een duidelijk beeld over de samenstelling van mijn lichaam. Bovendien heb ik een hoop tips meegekregen voor mijn eetpatroon. Een aanrader!

do 21 juni 2018

E. uit Hasselt

zeer goede kwalitatieve uitleg en begeleiding! persoonlijke benadering.

di 12 juni 2018

T. uit Hasselt

Zeer profesioneel en duidelijke uitleg.

vr 08 juni 2018

Glenn Koninckx

Zeer vriendelijk begeleid doorheen de positionering. Was ook allemaal professioneel en gestructureerd. Had het al veel eerder moeten gedaan hebben.

vr 04 mei 2018