account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frank Peeters

Prachtige service in Corona tijden En zoals steeds erg blij met de aangename en professionele aanpak van Jolien

wo 18 november 2020

T. uit Kontich

Als start van ons goede voornemen om sportiever en gezonder voor de dag te komen zagen wij de body scan als een noodzakelijk ijkpunt om onze lichamelijke evolutie in kaart te kunnen brengen. De persoonlijke begeleiding van onze coach was professioneel, aangenaam en down to earth. We hebben geen enkel moment het gevoel gehad dat onze resultaten van de scan de start waren voor een commercieel traject rond verdere ondersteuning, voedingsadvies, verkoop van producten etc. in tegendeel. Het verloop van deze sessie heeft ons echt aangespoord om effectief de positieve curve te starten en een verdere periodieke analyse op basis van de Energy Lab Body scan maakt daar zeker deel van uit!

vr 23 oktober 2020

Paul Vermeiren

De tijdslijnen werden perfect gevolgd. Corona veilige manier van werken.

di 13 oktober 2020

Kristof Vrancken

Zeer vriendelijk en goede uitleg

ma 12 oktober 2020