account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Prima service. Vriendelijk, goede uitleg en snel

do 02 juli 2020

D. uit Asse

Op en top professionele service en mensen !

di 30 juni 2020

N. uit Buchten

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

ma 29 juni 2020

Jan Ceulemans

KWALITEIT: Zeer goede analyse en duidelijke uitleg. SERVICE: Super tevreden omtrent de feedback die Dietmar Ledegen mij heeft meegegeven en het bijhorende uitgebreide dossier. PRIJS/KWALITEIT: voor mij is de prijs van ondergeschikt belang. De kwaliteit is veel belangrijker. Ben een fervent "wielertoerist" die 4 keer per week mijn geliefkoosde sport uitoefen. Dat betekend ongeveer +- 200 ritten per jaar. Als je het bedrag dan deelt door de prijs die ik heb betaald, is dit zeker meer dan de moeite waard. Zeer tevoren klant !!!

di 16 juni 2020