account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Lembeek

Leuke sfeer, ruimte om vragen te stellen...niks op aan te merken. Aanrader!

do 18 juli 2019

Gino Verhemeldonck

Een zeer goede ontvangst gekregen bij Energylab in Paal. Eerst de dexa san, daarna de looptest. Steeds met goede uitleg over alles. Nadien ook een deftige uitleg gekregen en enkele handige tips voor trainingen in de toekomst.

vr 05 juli 2019

S.

Thank you for the perfect service and testing facilities. The results and the training Schedule are very helpful to move to a new level.

vr 05 juli 2019

Fabien Bertrand

Super eerste screening gehad enkele maanden geleden en nu een prima follow up met de nodige aanpassingen aan het nieuwe materiaal dat ik heb gekocht op aangeven van de eerste screening

do 04 juli 2019