account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Kapellen

Top advies gekregen van Jolien!

do 20 september 2018

Maartje Roskams

Zeer goede, correcte en vriendelijke begeleiding en service! Specifieke onderzoeken, goede afstelling van de fiets en (voor mij persoonlijk) een wereld van verschil op de fiets. Voor het eerst kan ik pijnloos fietsen in een correcte houding, minimale aanpassingen doen wonderen!

vr 24 augustus 2018

Joran Goossens

Zoals steeds perfecte service

do 09 augustus 2018

F. uit Tongeren

Niet goedkoop maar bij nader inzien elke cent waard. Zeer goede service en duidelijke uitleg bij al je vragen. Ik zit veel beter op mijn fiets, zadelpijn verdwenen en betere kracht overbrenging. Spijt dat ik dit niet veel eerder heb gedaan, een absolute aanrader!

vr 29 juni 2018