account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Uit de testen (bodyscan en looptest) komt heel interessante informatie. Resultaat: goede bruikbare tips en een trainingsschema op maat dat rekening houdt met de testen en persoonlijke behoeftes.

di 30 oktober 2018

Hilde Pellens

Duidelijke lichaamsanalyse en het duurde maar een half uurtje,(de scan en de uitleg ) ik vond het top , nu weet ik waar ik aan moet werken😉👍

di 23 oktober 2018

J. uit Kapellen

Top advies gekregen van Jolien!

do 20 september 2018

Maartje Roskams

Zeer goede, correcte en vriendelijke begeleiding en service! Specifieke onderzoeken, goede afstelling van de fiets en (voor mij persoonlijk) een wereld van verschil op de fiets. Voor het eerst kan ik pijnloos fietsen in een correcte houding, minimale aanpassingen doen wonderen!

vr 24 augustus 2018