account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Hasselt

Ben al klant sinds 2017 en ik ben zeer tevreden. Jolien is zeer professioneel en kent haar job. Ga altijd met plezier naar haar voor een bodyscan en heb heel veel aan haar tips.

do 14 maart 2019

Inez Blondeel

Ik ben onder de indruk van de professionele aanpak en het grondige advies, echt maatwerk. Daarnaast werd ik eveneens zeer hartelijk onthaald. Ik raad iedereen die zijn/haar leven in handen wil nemen en gezond door het leven wil gaan, van harte aan om Energylab te contacteren. Inez Blondeel

ma 11 maart 2019

Gisli Olafsson

Very skilled and helpful personell and all instruments top of the notch Instantly identified the problems of my setup and fixed it Most highly recommended!

ma 04 maart 2019

M. uit Werchter

Eerste keer dat ik langskwam en het was een super ervaring, de diëtiste nam voldoende tijd om alles uit te leggen en gaf heel veel informatie! Zeker een aanrader :) zeer gemotiveerd om ons plan goed uit te werken!

do 28 februari 2019