account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gert Van Dyck

Topbegeleiding. Superprofessioneel. Een aanrader.

wo 12 mei 2021

F. uit Houwaart

Super interessant en duidelijk begrijpbaar uitgelegd.

vr 19 maart 2021

Robby Baetens

Het was een zeer aangename ervaring vanaf het eerste moment. Het onthaal verliep zeer hartelijk en warm. Tijdens de testen kreeg ik enorm veel informatie die zeer duidelijk werd uitgelegd.

do 04 maart 2021

R.

De jaarlijkse conditietest onder de beste omstandigheden. Ook in deze Coronatijden. Eveneens de jaarlijkse geneeskundige controle laten doen. Daaruit volgt een gepersonaliseerd trainingsschema om het nieuwe fietsseizoen aan te vatten. Perfect!

di 02 maart 2021